Search here...
0
TOP

‘Wanneer ben je begonnen met bloggen en hoe lang blog je nu al?’

Ik heb Sannedoo.nl nu bijna twee jaar. Ik ben nu zo’n 3,5 jaar geleden begonnen met bloggen en sinds het laatste jaar blog ik professioneel.

‘Welke camera gebruik je?  En wie maakt jouw foto’s?’

Deze vraag wordt de laatste tijd veel gesteld, haha. Zeker in de comments en veel geven ook aan dat ze mijn foto’s mooi vinden. Heel tof om te horen, vind ik superlief! Ik ben er zelf namelijk vaak wel onzeker over, hihi. Maar ik maak de foto’s over het algemeen met mijn spiegelreflexcamera van Sony of mijn Systeemcamera A6000. Deze laatste het meest. Heel af en toe maak ik de foto’s met mijn iPhone 7.  

Mijn moeder is inmiddels vrij ingeburgerd in het maken van foto’s en dit geldt ook voor mijn beste vriendin. Zij weten het beste wat ik precies verwacht en hoe ik ze wil hebben. Tevens werk ik soms voor samenwerkingen met een fotograaf. 

‘Je reist wel veel. Veel stedentrips ook. Doe je dit ook wel is voor je blog?’

Ja zeker. Het meest reis ik just for fun maar zeker ook wel is voor mijn blog. Dit dan wanneer ik reviews schrijf over een hotel of iets en dan verblijf ik vaak een paar nachten. 

‘Wordt veel van jouw kleding gesponsord? Je ziet er namelijk altijd heel tof uit.’

Superlief om te horen, jullie reacties op Insta te lezen en in de comments over mijn outfits. Regelmatig krijg ik inderdaad kleding/ outfits gesponsord. Dit vermeld ik dan ook altijd in het artikel en/ of ik tag het merk of de brand in mijn outfitpost. Daarnaast shop ik zelf ook gewoon regelmatig outfits in de stad of ik bestel het online. 

‘Hoe vaak sport je nu in de week? En hoe krijg je het voor elkaar dat je zo slank/ afgetraind bent?’

Hahaa, afgetraind vind ik mezelf niet hoor. Dat is nog wel een doel wat ik in mijn hoofd heb. Niet omdat ik nu niet tevreden ben, zeker niet, maar gewoon omdat ik sporten nodig heb en ik mij er beter door voel. Ik train nu 6x in de week over het algemeen. Soms red ik dat niet in verband met werk en/ of sociale activiteiten, maar dan vervang ik mijn training door thuis oefeningen te doen zoals squaten, burpees, touwtjespringen, lunges enzovoort. 

Sannedoonl