0

Meet the blogger

Ciao! Leuk dat je op mijn blog bent beland. Mijn naam is Sanne, een ‘twenty-something’, modeblogger, entrepreneur en social influencer. Op mijn Macbook Air of iPhone 7, schrijf ik de blogposts, probeer ik toffe content te creëren en probeer ik zoveel mogelijk contact ook met jullie te onderhouden. Sinds februari mag ik de titel BBA in Fashion Business dragen. Heel wat, toch? Nee, valt best mee hoor. Ik woon in Rotterdam.

Me as a person

Ik ben nuchter, open-minded en ik heb een grote liefde voor reizen, avontuur en nieuwe prikkels opdoen. Als persoon ben ik sociaal en gezellig en houd ik er heel erg van om uren met vriendinnen te kletsen op het terras met een fles wijn (sorry ik houd van wijn) of een kop koffie. Verder is schrijven een van mijn grootste passies en dat heeft zich uiteindelijk ge-uit in mijn blog. Social Media en online bezig zijn op het web zijn daarnaast ook bezigheden waar ik eerlijk gezegd best wel van kan genieten. Daarnaast tennis en snowboard ik veel. Hardlopen, bootcampen, crossfit en boksen doe ik ook regelmatig op de sportschool.

My most amazing career right now

Sinds februari ben ik afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb ik mijn BBA in de pocket. Ik heb zes maanden stage gelopen bij OU. Boutique Stories (misschien beter bekend als voorheen 9Straatjesonline) in Amsterdam waar ik verantwoordelijk was voor de content op de website. Als bijbaan heb ik iets langer dan 1,5 jaar op de Buitenschoolse opvang in Rotterdam gewerkt. Activiteiten bedenken en ondernemen met de kiddo’s en hen de liefde geven die ze nodig hebben na school, deed ik dan ook met liefde. Op het moment ben ik werkzaam bij Kindergarden. 

Veel leesplezier en als je nog vragen hebt: vraag maar raak! Ik vind (bijna) alles prima. Voor samenwerkingen kun je een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl of het contactformulier invullen. 

Ook kun je mij vinden op: