Search here...
0
TOP

Ciao! Leuk dat je op mijn blog bent beland. Mijn naam is Sanne, een ‘twenty-something’, Nederlandse blogger, content creator en entrepreneur.  Op mijn Macbook Air of iPhone XR, schrijf ik de blogposts, creëer ik, hopelijk, toffe content en probeer ik zoveel mogelijk contact ook met jullie te onderhouden. Sinds februari heb ik mijn BBA op zak.

Me as a person

Ik ben nuchter, open-minded, verslaafd aan espresso en pure chocolade en ik kan uren op de bank chillen met een boek of mijn favoriete Netflix-series (waaronder Mindhunter). Ik ben een familiemens, snowboard onwijs graag en doe veel aan Crossfit en hardlopen in mijn vrije tijd. 

Schrijven een van mijn grootste passies en dat heeft zich uiteindelijk ge-uit in mijn blog. Social Media en online bezig zijn op het web zijn daarnaast ook bezigheden waar ik eerlijk gezegd best wel van kan genieten. 

My most amazing career right now

Sinds februari heb ik dus mijn BBA business management in de pocket. Ik heb zes maanden stage gelopen bij OU. Boutique Stories (misschien beter bekend als voorheen 9Straatjesonline) in Amsterdam waar ik verantwoordelijk was voor de content op de website. Als bijbaan heb ik iets langer dan 1,5 jaar op de Buitenschoolse opvang in Rotterdam gewerkt. Activiteiten bedenken en ondernemen met de kiddo’s en hen de liefde geven die ze nodig hebben na school, deed ik dan ook met liefde. Op het moment ben ik werkzaam in de pedagogiek. 

Veel leesplezier en als je nog vragen hebt: vraag maar raak! Ik vind (bijna) alles prima. Voor samenwerkingen kun je een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl of het contactformulier invullen. 

Ook kun je mij vinden op: