Search here...
0
TOP

Ciao! Leuk dat je op mijn blog bent beland. Mijn naam is Sanne, een Nederlands/ Franse blogger. Nederlands/ Franse blogger, hoe dat? Ik ben deels Frans. Deel van mijn familie is Frans. Ik ben de founder en blogger van de blog Sanne Doo. Op mijn Macbook Air of iPhone XR, schrijf ik de blogposts en creëer ik, hopelijk, toffe content.  Sinds 2018 heb ik mijn BBA op zak.

Me as a person

Ik ben nuchter, open-minded, verslaafd aan espresso en pure chocolade en ik kan uren op de bank chillen met een boek of mijn favoriete Netflix-series (waaronder Mindhunter en Narcos) en films. Hoe slecht ook, maar mijn romantische quilty pleasure is de film Fifty Shades of Grey. Ik ben een familiemens, snowboard onwijs graag en doe veel aan Crossfit en hardlopen in mijn vrije tijd. Ik ben geen ‘kroegtijger’ en ‘tediepinhetglaasje-vrijdagmiddagborrels’ zijn idem dito niet mijn favoriet. Daarentegen houd ik wel onwijs van gezelligheid zoals wijnavondjes (het liefst in Bouzy) of gewoon lekker in een oud bruin cafeetje. Gusto en La Pizza ( ga daar zeker heen voor de beste pizza’s) behoren ook tot een van mijn favorieten. Thuis uren kunnen koken, kookworkshops en bakkies doen geniet ik van. Ik lees veel en houd ervan om nieuwe steden te ontdekken. Schrijven is een van mijn grootste passies en dat heeft zich uiteindelijk ge-uit in mijn blog. 

My most amazing career right now

Sinds 2018 heb ik dus mijn BBA business management in de pocket. Ik heb zes maanden stage gelopen bij OU. Boutique Stories (misschien beter bekend als voorheen 9Straatjesonline) in Amsterdam waar ik verantwoordelijk was voor de content op de website. Als bijbaan heb ik iets langer dan 1,5 jaar op de Buitenschoolse opvang in Rotterdam gewerkt. Activiteiten bedenken en ondernemen met de kiddo’s en hen de aandacht geven die zij nodig hebben na school, deed ik dan ook met liefde. Op het ben ik mij als young professional aan het specialiseren in het vakgebied veiligheid/ jeugd om zo mijn volgende stappen te kunnen zetten in deze werkgebied. In deeltijd studeer ik Integraal veiligheidskunde. 

Veel leesplezier en als je nog vragen hebt: vraag maar raak! Voor samenwerkingen kun je een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl of het contactformulier invullen. 

Ook kun je mij vinden op:

Sannedoonl