Search here...
0
TOP

Ciao! Mijn naam is Sanne, wonend in het westen van het land. Hiervoor heb ik in Doorn en Rotterdam gewoond. Doorn omdat ik aan TMO heb gestudeerd; commercieel modemanagement. Daarna heb ik zo’n drie jaar in Rotterdam gewoond voordat ik de stap maakte naar de rust buiten de stad. Ik heb dus mijn bachelor op business management gebied. Daarnaast heb ik een achtergrond in de pedagogiek omdat ik gek ben op kinderen.

Verder ben ik van de gezelligheid. Ik ben verslaafd aan pure chocola, espresso en hang graag op de bank met heel veel boeken (ik ben een boekenwurm) of met mijn favoriete Netflixseries Mindhunter en Narcos. Kookworkshops, thuis uren koken en bakkies doen geniet ik intens van. Als ik erop uitga, ga ik het liefst naar mijn favoriete wijnbar Bouzy of een oud bruin cafeetje. Gusto en La Pizza zijn ook een van mijn favorieten. Ik ben een familiemens en breng graag tijd door met de mensen waar ik om geef.

Ik sport regelmatig: crossfit, hardlopen en soms yoga. Snowboarden is ook een grote passie van mij. Het ontdekken van nieuwe steden vind ik tof. Dit doe ik dan wanneer ik genoeg vrije dagen heb door middel van een stedentrip. De cultuur van dat land opsnuiven, nieuwe eetgelegenheden ontdekken en fotograferen. Italië is mijn grote favoriet naast Frankrijk.

Wat ik het liefste doe: tijd doorbrengen met de degenen waar ik van houd, fotograferen, content creëren en schrijven. Nieuwe steden ontdekken, mijn ervaringen delen en de journeys die ik maak. Met ervaringen heb ik het ook over de stappen die je als young professional gaat maken/ of al hebt gemaakt.

Naast de journeys die ik maak en deel en de hotspots, vind ik het ook leuk jullie mee te nemen in de reis als young professional/ starter waarin er soms wel en soms niet diverse hobbels kunnen ontstaan. Waarin je niet altijd weet waar je passie ligt of waar je goed in bent. Dat je soms gefrustreerd kan zijn of soms juist heel enthousiast. Waarin je wel is twijfelt, onzeker bent of juist zeker wat je wilt. Uiteindelijk kom je er sterker uit. Bepaalde twijfels, keuzes en het zoeken naar de juiste weg/ jouw passie, maken je sterker en vergroten je daadkracht. In deze wereld als young professional en als vrouw is het zeker niet altijd makkelijk, maar wel een absolute uitdaging om opzoek te gaan naar jouw ultieme dromen en uitdagingen.

Met mijn blog Sanne Doo wil ik dit dan ook neerzetten en delen. Nieuwe steden ontdekken, mijn ervaringen met jullie delen en de journeys die ik maak. Met ervaringen heb ik het ook over de stappen die je als young professional gaat maken/ of al hebt gemaakt.

Hiermee hoop ik jullie te kunnen laten zien dat er veel mogelijk is als je er maar in gelooft. Wij als vrouw zijn veel sterker dan we denken en ook dat wil ik meenemen in mijn blog naast hetgeen waar ik privé van geniet; het kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

Meer weten? Klik dan op een van de onderstaande links. Ook kun je contact opnemen/ of een aanvraag doen voor een eventuele samenwerking door een e-mail te sturen naar info@sannedoo.nl