Collaboration

Get in touch

Interesse om samen te werken?

Voor samenwerkingen sta ik altijd open. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe merken en/of producten en sta er dan ook zeker voor open om ze uit te testen. Uiteraard zijn dit wel merken en/of producten die aansluiten bij mijn blog en waar ik als blogger achtersta. Sanne Doo is een lifestyle en travel blog met verschillende thema’s. Past het merk binnen mijn stijl als blogger, dan sta ik zeker open voor verschillende manieren van samenwerkingen.

Welke verschillende mogelijkheden voor samenwerkingen? 

Dit hangt af van het product of het merk en dit kan dan ook van alles zijn. Een paar voorbeelden waarvan ik geregeld gebruikmaak: productreviews, advertorials en op bepaalde momenten kies ik in overeenstemming met het bedrijf ook voor een winactie. Voor deze opties maak ik gebruik van mijn blog of van mijn Instagrampagina. Dit hangt uiteraard ook weer volledig af van uw wensen. Ook voor andere mogelijkheden/ideeën ben ik zeker te benaderen en ik wil er altijd over na denken of het bij mijn blog en mij als blogger past.

Doelgroep

De huidige doelgroep die Sanne Doo bezoekt zit in de leeftijdscategorie van 18 – 35 jaar en hiervan is meer dan 60% vrouw. Mijn bereik is een uniek aantal bezoekers per maand van gemiddelde van 10.000. Het percentage interesses van de doelgroep wisselt. Met name is dat mode, reizen, lifestyle, healthy & sport. Een groot percentage die mijn blog bezoekt komt binnen via Instagram of Google.

Een aantal voorbeelden van de bedrijven waarmee ik heb samengewerkt:

Richmond & Finch, Lucardi, Simon Lévelt, Jones Brothers Coffee, Tastea, Tropilex, Casable, Fotofabriek.nl, Telefoonhoesjestore.nl, Esprit, Bonprix, #Sunglasses, Aroma Club, Espressokopen.nl, Hoesjes-outlet.nl en Names4ever.nl.

Voor samenwerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl of u kunt het contactformulier invullen. Ik streef ernaar om binnen twee dagen uw e-mail te beantwoorden. Ik zie uw samenwerkingsvoorstel graag tegemoet!