Search here...
0
TOP

Interesse om samen te werken?

Of het nu gaat om een review van een product, een advertorial, het delen van outfitfoto’s of een andere manier om uw merk/ product onder de aandacht te brengen, aarzel dan niet om een e-mail te sturen. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen en ik sta voor veel (nieuwe) merken open wanneer dit aansluit bij Sanne Doo.

De huidige doelgroep die Sanne Doo bezoekt zit in de leeftijdscategorie van 18 – 35 jaar en hiervan is meer dan 60% vrouw. Mijn bereik is een uniek aantal bezoekers per maand van gemiddelde van 12.000. Het percentage interesses van de doelgroep wisselt. Met name is dit mode, reizen, net-afgestudeerden, lifestyle et cetera.  Een groot percentage die mijn blog bezoekt komt binnen via Instagram of Google.

Een aantal voorbeelden van de bedrijven waarmee ik heb samengewerkt:

Richmond & Finch, Happy Socks, Beachlife, Kleding.nl, Footway, Swarovski, Desenio, Lucardi, Simon Lévelt, Myuniquestyle, Caseapp,Jones Brothers Coffee, Tastea, Tropilex, Casable, Fotofabriek.nl, Telefoonhoesjestore.nl, Esprit, Bonprix, Romwe fashion, #Sunglasses, Aroma Club, Espressokopen.nl, Hoesjes-outlet.nl en Names4ever.nl.

Voor samenwerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl of u kunt het contactformulier invullen. Ik streef ernaar om binnen twee dagen uw e-mail te beantwoorden. Ik zie uw samenwerkingsvoorstel graag tegemoet!

Sannedoonl