Over Sanne

Get to know this girl behind the blog

Well, hello there! Leuk dat je meer wilt weten. Mijn naam is Sanne en ik ben de eigenaresse en founder van Sanne Doo, your daily lifestyle and travel blog by Sanne. Achter mijn bureau (of op de bank) in Rotterdam schrijf ik de artikelen en blogposts voor Sanne Doo op mijn lovely Macbook Air, de foto’s maak ik met mijn iPhone 7 of met mijn spiegelreflexcamera

Op het moment ben ik Fashion Business student aan TMO Fashion Business School. Ik loop stage bij OU. Boutique Stories (misschien beter bekend als voorheen 9Straatjesonline) in Amsterdam waar ik verantwoordelijk ben voor de content van de website. Ik voer de nieuwe artikelen in, maak productomschrijvingen en ik maak de productfoto’s. En daarnaast nog wat taken die erbij komen kijken. Wat ik na TMO wil gaan doen weet ik nog niet precies. Waarschijnlijk wil ik eerst een master gaan doen. Na mijn master weet ik bijna zeker dat ik voor een tijdje naar Italië wil. Het land waar mijn hart ligt. 

Ik ben nuchter en open-minded en ik heb een grote liefde voor reizen, avontuur en nieuwe prikkels opdoen. Als persoon ben ik daarnaast sociaal en gezellig en houd ik er heel erg van om uren met vriendinnen te kletsen op het terras met een fles wijn (sorry ik houd van wijn) of een kop koffie. Verder is schrijven een van mijn grootste passies en dat heeft zich uiteindelijk ge-uit in mijn blog. Social Media en online bezig zijn op het web zijn daarnaast ook bezigheden waar ik eerlijk gezegd best wel van kan genieten.

Veel leesplezier en als je nog vragen hebt: vraag maar raak! Ik vind (bijna) alles prima. Voor samenwerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl of het contactformulier invullen. 

Ook kun je mij vinden op:

Liefs,
Sanne

1 Reactie

  1. Berber
    4 januari 2014 / 09:24

    Superleuk Sanne! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *