Behind the scenes


 

Well, hello there! Mijn naam is Sanne, content creator, founder en blogger van Sanne Doo. Achter mijn bureau (of op de bank) in Rotterdam schrijf ik de artikelen en blogposts op mijn lovely Macbook Air, de foto’s maak ik met mijn iPhone 7 of met mijn spiegelreflexcamera

Me as a person

Ik ben nuchter, open-minded en ik heb een grote liefde voor reizen, avontuur en nieuwe prikkels opdoen. Als persoon ben ik sociaal en gezellig en houd ik er heel erg van om uren met vriendinnen te kletsen op het terras met een fles wijn (sorry ik houd van wijn) of een kop koffie. Verder is schrijven een van mijn grootste passies en dat heeft zich uiteindelijk ge-uit in mijn blog. Social Media en online bezig zijn op het web zijn daarnaast ook bezigheden waar ik eerlijk gezegd best wel van kan genieten. Daarnaast tennis en snowboard ik veel. Hardlopen, bootcampen en boksen doe ik ook regelmatig op de sportschool.

My most amazing career right now

Op het moment ben ik bijna afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb ik mijn BBA in de pocket. Ik heb zes maanden stage gelopen bij OU. Boutique Stories (misschien beter bekend als voorheen 9Straatjesonline) in Amsterdam waar ik verantwoordelijk was voor de content van de website. Als bijbaan werk ik geregeld op de Buitenschoolse opvang in Rotterdam. Voordat ik begon aan TMO heb ik een opleiding in de richting van kinderen gevolgd, en dit doe ik met liefde naast mijn studie en blog. 

Nu ik zo goed als afgestudeerd ga ik op zoek naar een baan (help, het moment is toch daar) die mij bij mij past. Hiernaast wil ik een master gaan doen om me meer te verdiepen in hetgeen wat ik leuk vind. Wat ik precies voor functie wil en in welke richting dat weet ik nog niet. Stresssssss, nee dat is niet helemaal waar, maar een beetje eng vind ik het natuurlijk wel.

Veel leesplezier en als je nog vragen hebt: vraag maar raak! Ik vind (bijna) alles prima. Voor samenwerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl of het contactformulier invullen. 

Ook kun je mij vinden op:

Pin It