Mijn studie

Modestudente aan TMO Fashion Business School

Naast dat mode mijn passie is, is het sinds februari 2014 ook mijn kennisgebied en branche. Ik ben namelijk modestudente aan TMO Fashion Business School. Op TMO volg ik de studie Commercieel Modemanagement. Deze studie leidt je op voor een commerciële functie in de modebranche. Wat ik zelf heel erg leuk vind is dat mode en business met elkaar worden gecombineerd. Naast de modevakken volg je ook nog businessvakken zoals bijvoorbeeld marketing, financieel management en recht. Ook heb je na vijf weken college, projectweken wat een leuke afwisseling is naast de colleges. Je kunt nu de stof toepassen in de praktijk. Het is een versnelde hbo studie die je afrond in 3,5 jaar. Hierdoor moet je wel extra hard werken omdat alles in een wat sneller tempo verloopt.

Voordat ik voor deze studie koos had ik al mijn blog morewithfashion.nl waardoor ik dus al wel wist dat mode mijn grote passie is. Maar naast de mode wilde ik nog wel graag de commerciële kant op omdat business mij ook altijd heeft geraakt. Ik hoorde via via dat er in de buurt van Utrecht een commerciële modestudie wordt gegeven op TMO. Niet veel later ben ik naar de open dag geweest en ik raakte enorm geïnspireerd. TMO is gevestigd op een heel mooie locatie, er wordt gedoceerd door mensen uit de modebranche en het is een behoorlijk commerciële studie. Precies dé studie die ik zocht. Mijn uiteindelijke intakegesprek was ook een heel erg leuk gesprek waar ik ook te horen kreeg dat ze mijn blog al kende. Dat vond ik ook heel erg leuk om te horen!

Blogger van TMO

Wat ik ook nog wel een leuke toevoeging vind om te vertellen, is dat ik sinds een korte tijd blog voor TMO. Dit houdt in dat ik elke maand een artikel schrijf over wat mij de afgelopen maand heeft beziggehouden achter de schermen van TMO. Een soort column eigenlijk, haha! Mochten jullie dit leuk vinden om te lezen: via deze link kun je mijn artikelen lezen. De artikelen staan op de blog van TMO en via bloggers kun je mij wel vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *