Over mijn blog

Sanne Doo is een modeblog met mede een grote nadruk op lifestyle en travelOp mijn blog kun je artikelen en blogposts lezen over mode, lifestyle, reizen en de tofste hotspots gemixt met een twist van eigen persoonlijkheid, stijl, passies en meegemaakte ervaringen. Dit om jullie een leuk staaltje leesvoer te verkopen (nee dat is niet waar), maar wel om jullie te laten lachen, genieten en inspireren met mijn blogposts en outfitposts op Sanne Doo.

Ik neem jullie mee in mijn lifestyle: mijn leven, passies en de dingen waar ik heel gelukkig van word.  Ik vind mezelf eigenlijk gewoon een relaxte en nuchtere modeblogger die het onwijs leuk vindt om jullie mee te nemen in de lifestyle die ik dagelijks mee maak. Fashion. Ik ben modestudent en al van jong af aan veel met mode en stijlen bezig. Je zult er daarom ook niet gek van op kijken dat er regelmatig nieuwe outfitposts online staan. Ik ben daarnaast een reisliefhebster, gek op avontuur en nieuwe prikkels opdoen en daarom is travel ook een onderwerp waarin ik jullie graag meeneem. Reizen is iets wat een ander mens van je kan maken en ‘eigenlijk het enige wat geld kost en je niet armer maakt’. Door mijn reisverhalen, andere culturen en verschillende steden hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn liefde voor reizen. Landen en culturen ontdekken doe ik graag aan de hand van hostels, maar ook het ontdekken van de nieuwste en tofste boetiekhotelletjes sla ik zeker niet over. Nieuwe en unieke hotspots zul je daarom ook zeker tegenkomen. 

Daarnaast richt ik mij met name op de twintiger-fase en dit is dan denk ik ook wel meteen de grootste doelgroep die mijn blog bezoekt. Dit met name omdat ik mezelf ook in deze fase bevind en mijn persoonlijke ervaringen en keuzes met jullie wil delen. Het is best wel een lastige fase: je gaat afstuderen, je ‘moet’ gaan kiezen tussen werken of doorstuderen, waar je gaat wonen enzovoort. Er verandert veel en dat is eng (vind ik zelf). En naast dit alles wordt er ook nog onwijs veel van de nieuwe twintigers verwacht: carrière, een mooi huis en een leuke vriend. Ja, het hoort er allemaal bij, maar waarom wordt er zo veel druk op ons gelegd? Indirect neem ik dit ook mee in mijn blog en deel ik met jullie mijn ervaringen en keuzes die ik moet of heb moeten maken. 

Voor samenwerkingen kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl.

No Comments

Leave a Reply