Over mijn blog

Wat is Sanne Doo eigenlijk voor blog en waarom ik mezelf zo interessant vind dat ik mijn naam als blog heb? Ik kan jullie geruststellen, het is niet omdat ik mezelf zo onwaarschijnlijk interessant vind. Ik gebruik mijn naam voor mijn blog vanwege het feit dat dit dichtbij mij als persoon staat, en ik op deze manier beter in staat ben de blogposts en thema’s op een zo inspirerende mogelijke manier met jullie te delen. 

Sanne Doo is een modeblog met mede een grote nadruk op lifestyle en travelOp mijn blog kun je artikelen en blogposts vinden over mode, lifestyle, reizen en de tofste hotspots gemixt met een twist van eigen persoonlijkheid, stijl, passies en meegemaakte ervaringen. Dit om jullie een leuk staaltje leesvoer te verkopen (nee dat is niet waar), maar wel om jullie te laten lachen, genieten en inspireren met mijn blogposts en outfitposts op Sanne Doo.

Ik neem jullie mee in mijn lifestyle: mijn leven, passies en de dingen waar ik heel gelukkig van word. Ik vind mezelf eigenlijk gewoon een relaxte en nuchtere modeblogger die het onwijs leuk vindt om jullie mee te nemen in de lifestyle die ik dagelijks meemaak. Fashion. Ik ben modestudent en al van jongs af aan veel met mode en stijlen bezig. Je zult er daarom ook niet gek van op kijken dat er regelmatig nieuwe outfitposts online staan. Ik ben daarnaast een reisliefhebster, gek op avontuur en nieuwe prikkels opdoen en daarom is travel ook een onderwerp waarin ik jullie graag meeneem. Reizen is iets wat een ander mens van je kan maken en ‘eigenlijk het enige wat geld kost en je niet armer maakt’. Door mijn reisverhalen, andere culturen en verschillende steden hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn liefde voor reizen. Landen en culturen ontdekken doe ik graag aan de hand van hostels, maar ook het ontdekken van de nieuwste en tofste boetiekhotelletjes sla ik zeker niet over. Nieuwe en unieke hotspots zul je daarom ook zeker tegenkomen. 

Het feit dat ik zo goed als afgestudeerd ben en op zoek ben naar een baan, zal een groot thema gaan innemen op mijn blog. Gekoppeld aan dit thema kunnen jullie verschillende tips, business outfits en andere blogposts vinden gespitst op het proces en de fase van het net afgestudeerd zijn. Wat hier allemaal bij komt kijken, hoe “eng” dit is en wat er tegenwoordig allemaal verwacht wordt van de net-afgestudeerde.

Voor samenwerkingen kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl.

Write A Comment

Pin It