Over mijn blog

Sanne Doo is ‘your daily lifestyle and travel blog’ over lifestyle, reizen en de tofste hotspots gemixt met wat twist van eigen persoonlijkheid, passies en meegemaakte ervaringen. Dit om jullie een leuk staaltje leesvoer te verkopen (nee dat is niet waar), maar wel om jullie te laten lachen, genieten en inspireren met mijn blogposts die regelmatig online komen op Sanne Doo

Ik neem jullie mee in mijn leven, ervaringen, passies en dingen waar ik tegenaan loop, moeite mee heb of waar ik heel gelukkig van word. Ik vind mezelf eigenlijk gewoon een relaxte en nuchtere lifestyle and travel blogger die het onwijs leuk vindt om jullie mee te nemen in de lifestyle die ik dagelijks mee maak. Reizen is een onderwerp op mijn blog wat je in grote mate tegen zult komen. Ik ben zelf namelijk een ontzettende fan van reizen, avontuur en nieuwe prikkels opdoen. Reizen is iets wat een ander mens van je kan maken en eigenlijk het enige wat geld kost en je niet armer maakt. Door mijn reisverhalen, andere culturen en verschillende steden hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn liefde voor reizen. Landen en culturen ontdekken doe ik graag aan de hand van hostels. Ook de hostels zullen een thema innemen op mijn blog. Tevens zul je regelmatig nieuwe hotspots vinden op mijn blog. 

Daarnaast richt ik mij met name op de twintiger-fase en dit is dan denk ik ook wel meteen de grootste doelgroep die Sanne Doo bezoekt. Dit met name omdat ik mezelf ook in deze fase bevind en mijn persoonlijke ervaringen en keuzes met jullie wil delen. Het is best wel een lastige fase: je gaat afstuderen, je ‘moet’ gaan kiezen tussen werken of doorstuderen, waar je gaat wonen enzovoort. Er verandert veel en dat is eng (vind ik zelf). En naast dit alles wordt er ook nog onwijs veel van de nieuwe twintigers verwacht: carrière, een mooi huis en een leuke vriend. Ja, het hoort er allemaal bij, maar waarom wordt er zo veel druk op ons gelegd? Indirect neem ik dit ook mee in mijn blog en deel ik met jullie mijn ervaringen en keuzes die ik moet of heb moeten maken. 

Voor samenwerkingen kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *