Search here...
0
TOP

Wat is Sanne Doo eigenlijk voor blog en waarom ik mezelf zo interessant vind dat ik mijn naam als blog heb? Ik kan jullie geruststellen, het is niet omdat ik mezelf zo onwaarschijnlijk interessant vind. Ik gebruik mijn naam voor mijn blog vanwege het feit dat dit dichtbij mij als persoon staat, en ik op deze manier beter in staat ben de blogposts en thema’s op een zo inspirerende mogelijke manier met jullie te delen. 

Sanne Doo is modeblog in combinatie met een inspiratieblog gericht op young professionals die ook struggelen met de challenge called life. Misschien sta jij ook wel aan het begin van de carrièreladder en misschien wel twijfelend wat bij je past, wat je leuk vindt. Of misschien weet je precies wat je wilt. Sanne Doo is naast een modeblog tevens een blog om te inspireren met dagelijkse ervaringen, outfits, journeys maar dus ook struggles, tips en noem maar op.

Je hebt een goed bachelor-diploma en je zal moet werken om alles te kunnen betalen. We kunnen het ook anders formuleren, beter. ‘Nu ik afgestudeerd ben, sta ik aan het begin van een toffe carrière die ik zelf mag invullen. Ik heb de papieren en de vrijheid om mijn dromen te gaan waarmaken’.  Ik formuleer hem nu bewust anders omdat dit wél is waar, met name, de millennials mee te maken hebben. Een perfecte wereld waarin alles móet en waar alles moet, vanuit jezelf omdat je de drang van buitenaf voelt, om aan het perfecte plaatje te voldoen. Het perfecte plaatje bestaat niet; we zullen zelf dagelijks de slingers moeten ophangen en de wereld niet zien als perfectie, maar vanuit jezelf. Vanuit jouw perspectief je eigen dromen najagen.

En dit is wat ik met mijn blog mede wil bereiken. Gewoon omdat ik zelf ook ervaar hoe die druk voelt. Mijn persoonlijke visie, ervaringen en struggles delen. Maar daarnaast ook hetgeen waar ik heel gelukkig van word: genieten van de dingen die ik graag doe met de mensen waar ik gek op ben. 

Hiernaast ben ik social influencer op de sociale kanalen en ook op mijn blog neem ik dit gedeeltelijk mee. Ik deel mijn outfits, favoriete hotspots, journeys en hoop jullie op een toffe manier te kunnen inspireren en hopelijk ook een beetje te vermaken met de komende artikelen en blogposts. Waar ik zelf het meeste waarde aan hecht is aan jullie te laten zien wie ik écht ben. Wie ik als blogger en influencer ben, maar ook als Sanne in persoon. Degene achter het perfecte plaatje. 

Even in een notendop

Ik neem jullie mee in mijn lifestyle: mijn leven, passies en de dingen waar ik heel gelukkig van word. Ik vind mezelf eigenlijk gewoon een relaxte en nuchtere (mode) blogger die het onwijs leuk vindt om jullie mee te nemen in de lifestyle die ik dagelijks meemaak. Fashion. Afgestudeerd aan TMO en ik mag nu de titel BBA dragen. Van jongs af aan ben ik al veel met mode en stijlen bezig. Je zult er daarom ook niet gek van op kijken dat er regelmatig nieuwe outfitposts online staan. Tevens vind ik het leuk met jullie mijn journeys te delen en mijn favoriete hotspots. Ik vind het onwijs leuk om de speciale, niet-toeristische locaties en restaurants te ontdekken. 

Mochten jullie graag iets willen lezen of iets waar ik aan blogpost/ artikel aan kan wijden, let me know! Ik vind het altijd leuk om dat mee te nemen en te horen wat jullie bezighoudt. Het contact met jullie vind ik net zo belangrijk. 

Voor samenwerkingen kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@sannedoo.nl.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl