Sanne

2 Comments

 1. Beste Sanne,

  Aangenaam kennis met je te maken. Mijn naam is Nils.

  Nu zul je wel denken; Nils? Die naam komt me niet bekend voor. En dat klopt, voorheen hebben we namelijk nog niet eerder contact gehad. Daarom zal ik me eerst even voorstellen.

  Ik werk voor de afdeling Content Marketing bij Zalando. Hier zijn we altijd op zoek zijn naar nieuwe, leuke en inspirerende partners waarvoor wij interessante content kunnen aanbieden en waarmee wij exclusieve nieuwtjes kunnen delen. Zodoende kwam bij jouw blog terecht.

  Ik stuur je deze e-mail vandaag met de volgende reden:

  Zoals je wellicht weet zijn we momenteel aanwezig op de Fashion Week in Amsterdam met Zalando presents 10 Days Downtown. Zodoende bij deze aan jou de eer om als één van de eersten op de hoogte te worden gebracht van het volgende:

  In het kader van Fashion Week hebben we een exclusieve Live stream weten te regelen die vanaf morgen (18.30u) alle fashion shows live zal streamen vanaf onze homepage. De Stream zal verschijnen op de volgende pagina in het oranje kader waar nu staat ‘Kom naar het Zalando Fashion House!’:

  https://www.zalando.nl/zalando-presents-10-days-downtown

  Wellicht is dit leuk en interessant om te delen met de volgers van je blog? Aangezien dit een mooie en exclusieve kans is voor iedereen die niet aanwezig kan zijn op de Fashion Week om alsnog de fashion shows live te volgen.

  Anyway, ik wilde je dit nieuws niet onthouden en het is geheel vrijblijvend. Mocht je hier geen mogelijkheden in zien dan kun je mijn e-mail natuurlijk als niet verzonden beschouwen;)

  Mocht je andere vragen hebben, dan sta ik hier uiteraard ook voor open.

  Fijne avond nog!.

  Vriendelijke groeten,

  Nils

  • sannedoo Reply

   Sorry, ik zat op Ibiza maar ik heb op deze manier aangepakt en er nog een leuk artikel van gemaakt.

Write A Comment

Pin It