Search here...
0
TOP
Sanne's life

Sanne’s life: ME IS BACK!

DAAR BEN IK WEER! Sorry voor mijn afwezigheid de afgelopen weken. Ik wilde écht heel graag bloggen, maar had de tijd en de energie er even niet voor. Niet dat ik heel erg moe ben, maar ik moet wel echt wennen aan het nieuwe ritme. Voor mezelf zorgen, (soms) lange collegedagen, koken etc. Het is allemaal heel erg leuk, maar ik moet me wel weer even aanpassen en wennen. Nu gaat het trouwens al een stuk beter hoor! Mijn koffer pak ik makkelijker in en uit, het reizen vind ik al wat minder erg. Elke week gaat het weer wat makkelijker.. 🙂

320159dab737c51bc446784558f6ca38

 

Het is vanavond ook écht de eerste avond dat ik weer tijd heb om mijn artikel te schrijven en om tijd aan mezelf te besteden. HALLELUA! Mijn blog en het schrijven heb ik wel echt gemist.
Ik heb het trouwens wel heel erg naar mijn zin op TMO. De vakken vind ik heel erg leuk, mijn studie- en huisgenootjes zijn leuk en we doen leuke dingen met elkaar. Het bevalt mij erg goed, óók de dikke collegeboeken uitpluizen! ;P
Inmiddels zit ik alweer in mijn derde lesweek, nog twee weken en dat hebben we alweer projectweken en tussententamens.
De vakken die ik tot nu toe heb, vind ik ook (bijna) allemaal wel leuk. Momenteel volg ik trouwens de volgende vakken: marketing, financieel management, supply chain management, human resource, modematerialen, modeadviseur, modetekenen, smaak, visual retailing, visual analysis, business communication (mondeling en schriftelijk) Duits en Engels.

Nu ik weer een beetje aan het nieuwe ritme gewend ben, ga ik heel erg mijn best doen minimaal vier artikelen per week te schrijven.
Ik hoop dat jullie begrijpen dat het mij de afgelopen tijd niet helemaal is gelukt om mijn blog up-to-date te houden!

Hebben jullie de afgelopen weken nog wat leuks beleefd in bloggersland? Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen TMO!

Liefs,
Sanne

 

«

»

2 COMMENTS

  • Roos

    Jemig wat volg jij veel vakken zeg hahaha! Het klinkt wel echt super leuk allemaal 😀

  • Stella

    Mijn nicht heeft ook op de TMO gezeten en dezelfde richting gedaan als jij geloof ik. Ze heeft nu haar eigen fashion pop-up store en een heel eigen bedrijfje met kleding en accessoires, echt heel leuk! Fijn dat je het zo ontzettend naar je zin hebt! Liefs, Stella.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl