Search here...
0
TOP
Ervaringen My life Outfits

The offline side | Noordwijk

Misschien dat jullie het wel enigszins hebben gemerkt, maar de laatste tijd ben ik veel minder actief op met name Instagram. Waarom? Ik vind het lastig te verwoorden maar ik wil niet meer continue “online” hoeven zijn. Het werd voor mijn gevoel even te veel ‘moeten’ omdat er onbewust ook verwachtingen van je zijn en ik denk dan wel dat je er plezier aan moet beleven. Ik vind het oprecht leuk om content te maken, om op bepaalde momenten outfitfoto’s te maken en te delen. Om mijn favoriete hotspots te laten zien, om de foto’s die ik gemaakt heb te delen, maar niet áltijd. Dat gevoel kreeg ik te veel en dat is de reden waarom ik even een stapje terug heb gedaan.

Wellnessen in Noordwijk

Een paar weken geleden ging ik met mijn beste vriendin twee dagen naar Noordwijk om gewoon even offline te ontspannen. De wellness in, lekker eten en gewoon even niks moeten. Noordwijk is, naast dat het vind ik wel op toeristen gericht is, fijn en ontspannen doordat je dicht bij de zee zit. Met werk zit ik alleen maar in de stad en soms is die drukte gewoon niet altijd fijn. Het hotel waar we zaten was prima. Ik vond het zelf best wel gericht op met name Duitse toeristen, daardoor erg massaal maar wel goed verzorgd. De sauna was klein maar wel lekker ontspannend. Eigenlijk zijn we het hotel ook niet uit geweest met uitzondering van de volgende dag even naar het strand te zijn geweest voor een wandeling. De zaterdag hebben we heel de dag besteed in de wellness, relaxen, eten en drankje aan de bar.

Ik vind het soms fijn wat meer offline te zijn en niet meer continue “online” moeten zijn.

Soms is het gewoon even heerlijk en echt nodig om tijd te nemen voor jezelf waar je hoofd leeg van wordt. Voor mij is dat tegenwoordig ook meer offline zijn, de sauna in, lezen, sporten en Netflix in mijn vrije uurtjes. Werk en studie zijn op het moment ook best wel druk. Ook hecht ik de laatste tijd wat meer waarde aan in het moment zijn met de mensen waar ik van houd en daar hoeft niet altijd een camera bij.

Strand Noordwijk / Outfit:
Jacket: Claudi Pierlot
Blouse: Dante6
Jeans: Liu Jo

Voor jullie het je afvragen, ik ga echt niet stoppen met mijn blog. Ik ga het alleen wél wat subtieler houden, minder commercieel en mijn Instagram is tegenwoordig ook wat persoonlijker. Ik gebruik hem nog wel als blogger-account alleen zal ik in mindere mate actief zijn dan voorheen. Meer op de momenten dat ik het zelf ook leuk vind en dat het niet meer als een verplichting voor mezelf voelt.

Herkennen jullie dat, dat je soms gewoon even wat meer offline wilt zijn?

XOXO

«

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl