Search here...
0
TOP
Italy Outfits Sicily Taormina Travel

Let’s go Italian | Taormina, Sicily

Vorige week Taormina, Sicily bezocht. Heerlijk plaatsje. Ongelooflijk veel heerlijke restaurants, barretjes, leuke winkels, architectuur, musea maar ook klassieke muziek. Het was een fijne tijd met af en toe een stranddag tussendoor. Op deze dag droeg ik mijn suit van Native Youth. Voor overdag in de zon is het een fijn pak.

I visited Sicily, Taormina last week. Taormina is such a lovely city and place to go. You have many option of really lovely restaurants, bars, shops, musea and classic music. I had a lot of fun with a couple of beach days in between. This day I was wearing a blue suit. A perfect one for a beach day or a day in the city when It’s not that hot. The brand of the suit is Native Youth. Click on the link to visit the shop.

Suit: Native Youth

XOXO,
Sanne

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl