Search here...
0
TOP
Florence Geen categorie Italy Travel Travels

Florence | All time favorite

Het maakt niet uit hoe vaak ik in Florence ben, het blijft mijn favoriete stad en ik blijf er graag naartoe gaan.  April was ik er samen met een vriendin en we hebben lekker rondgestruind, gegeten, wijntjes gedronken en genoten van de stad. En uiteraard ijsjes gegeten, haha! Dit keer heb ik wel wat minder outfitfoto’s dan anders gemaakt, maar zeker heb ik genoeg om aan jullie te laten zien. Ready? Hier komen ze. 

Something about blue

De jurk die ik draag is van Circle of Trust

 

Casual days

Een van mijn favoriete casual looks.
Jeans: Simple 
Sneakers: Aaiko
Sweater: American Vintage

 

Something about black

Leather Jacket: All Saints 
Skirt: Rough studios 
Boots: Kendall & Kylie

 

Wat houd ik toch van Italië en Florence. Wat vinden jullie van deze outfits?

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl