Search here...
0
TOP
Fashion Inspiration

Overhemden.com | De overhemden specialist van Nederland en België

Oh my! De afgelopen maanden waren zacht uitgedrukt hectisch. Hectisch op een manier waardoor ik even niet de tijd heb gehad om blogposts te schrijven voor mijn blog. Nu alles weer wat rustiger is en ik even wat meer ademruimte heb, ga ik weer meer tijd besteden aan Sanne Doo. Om even met een goede inkopper te komen: kennen jullie Overhemden.com? Ik tot voorheen zelf niet, maar middels mailcontact ben ik op de webshop terecht gekomen en ik vind het echt een geweldige site! Ik zie een man graag in een polo, overhemd of t-shirt, gewoon lekker casual op een mannelijke manier. Dat charmeert mij. Overhemden.com heeft hierin een zeer uitgebreid assortiment in. Lees je mee? 

Overhemden.com | Dé overhemden specialist van Nederland en België 

De webshop Overhemden.com is dé ultieme webshop voor mannen die graag en makkelijk online poloshirts , heren overhemden, shirts, broeken of boxers willen bestellen. Kleine toevoeging: je kunt ook damesoverhemden op de site bestellen. Interssant weetje! De site is erg handig ingedeeld en zeer overzichtelijk. Bij het bestellen van een overhemd vind je er een maattabel bij en er is voldoende productinformatie. Ook is er gecategoriseerd op productsoort, merk en kun je gemakkelijk selecteren op maat, fit en/ of kleur. 

Op het eerste gezicht kon ik vrijwel meteen al zien dat ik het gewoon een fijne online shop vind waar ik gemakkelijk kan winkelen. Zoals ik al zei, ben ik toch vaak wel gecharmeerd wanneer mannen een polo, shirt of overhemd dragen. Ik houd van casual met een bepaalde uitstraling. Het liefst in de kleur zwart. Om deze reden heb ik in samenwerking met Overhemden.com een zwart overhemd en poloshirt van Cavallaro besteld. Het oogt casual, maar toch mannelijk en charmant. The way I like it

Het bestelproces is eenvoudig en snel en de service is goed. Het poloshirt die ik had besteld in een bepaalde maat was bij hen niet op voorraad, maar kreeg ik wel tegelijk geleverd met het overhemd. Dit ging erg snel, wat fijn werkt. 

Cavallaro en mijn persoonlijke visie op de shop en het idee 

Cavallaro is eigentijds, stoer en mannelijk op een charmante wijze. Dit typeert direct mannelijkheid voor mij. Ik houd absoluut niet van overdreven, uitziende kleding met alles erop en eraan, maar gewoon casual, stoer en mannelijk. Cavallaro heeft die uitstraling. Je kunt de overhemden aanschaffen in slim fit of strak, getailleerd. 

Anyway, een tijdje geleden kreeg ik van een van de ondernemers een mailtje met het verhaal hoe zij gestart zijn. Naast Overhemden.com, runnen zij de fysieke winkel heerenzaak.nl in het zakelijke district van Amsterdam. Overhemden.com is een multichannel platform die zij een aantal jaar geleden gestart zijn. Wanneer ik dit van ‘kleine/ en zelfstandige ondernemers’ lees, die op eigen initiatief met elkaar zoiets gestart zijn, vind ik dat altijd heel tof! Ik vind het onderscheidend en lef hebben om maar gewoon te beginnen. En eerlijk: ik vind het zeker een succes, ik durf haast wel te stellen dat er bijvoorbeeld op Wikipedia iets te vinden is over ze. Nee, maar even zonder gekkigheid op een stokje: Ik ben blij met de producten en degene die ze draagt voor wie ik ze heb besteld, is het vast en zeker met mij eens. Neem eens een kijkje op Overhemden.com en see it yourself! Een specialist in overhemden zijn ze zeker.

XOXO

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Overhemden.com en bevat producten die ik ter samenwerking heb ontvangen

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl