Search here...
0
TOP
Fashion Outfits

A girl and her bed on sunday | Hunkemöller

De zondagen blijven mijn favoriet. Gewoon omdat ik niks moet, alles mag en heel de dag op bed kan Netflixen en boeken lezen. Al: dat is mijn illusie. Ook op zondag ga ik er om acht uur uit omdat ik niet kan uitslapen. Anyway, toch blijft de zondag een ultieme chilldag. Dé dag dat ik heel de dag kan rondlopen in mijn sinds kort favoriete pyamabroek met split van de Doutzen collectie. De dagen rondom kerst, oudejaarsavond en de eerste week van januari heb ik een favorieten lijstje samengesteld. Zoals jullie misschien inmiddels al weten, ben ik een ultieme lingerie lover. Het is daarom een leuk moment is een keer mijn favorieten aan jullie te tonen. Ik ben benieuwd wat jullie favorieten zijn. 

Mijn ultieme Hunkemöller favorieten

  1. Dat is dan toch écht mijn pyjama chillbroek met split. Hij zit onwijs lekker en normaal gezien ben ik niet zo fan van pyamabroeken, maar deze zie ik anders. Hij is zwart, wat hoger en heeft een elegante split. Me like! Je vindt hem hier.
  2. Gosh, I adore deze BH inmiddels. Ik vind de kleuren mooi, het model is charmant en elegant en ik kan hem zowel strapless dragen als met bandjes als met de choker. Middels deze link kun je hem zien en bestellen. 
  3. In combinatie met deze Sorcerer-bh draag ik ook de slip en string om hem meteen compleet te maken. Vooral de combinatie maakt hem sexy en charming op een prettige manier. Check hem hier. De string evenals de Waspee en stockings heb ik ook om het te kunnen combineren onder bijvoorbeeld een jurkje. 
  4. Als laatste, ook echt een van mijn ultieme favorieten is de slipdress van Allover van de Doutzen collectie. In dit soort nachtmode slaap ik graag ’s nachts en daarom mag deze slipdress zeker niet ontbreken op mijn lijstje. 

Op de bovenstaande afbeeldingen draag ik de broek met split in combinatie met de Sorcerer -bh en daarover een kamerjas.  Deze foto’s laten een sfeer zien van mijn favorieten die ik in samenwerking met Hunkemöller heb samengesteld

Bovenstaand lijstje is op dit moment mijn ultieme top 4 favorieten van Hunkemöller. Ik heb er een variatie in gemaakt van pyamabroek met split tot lingeriesetje omdat dit ook items zijn die ik zelf graag draag en combineer.

Wat vinden jullie van deze favorieten? 

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Hunkemöller en bevat producten die ik ter samenwerking heb ontvangen.

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl