Search here...
0
TOP
Bologna Italy Travel Traveling Travels

City strolling in Bologna

Wat houd ik toch van Italië. Anderhalve week geleden zat ik voor vijf dagen in Bologna en ik mis het alweer. Het is zo’n heerlijke stad! Geweldig eten, een leuke sfeer, een mooie architectuur. Gewoon een heel fijne stad. Natuurlijk deel ik weer graag met jullie met favoriete outfits die ik droeg in Bologna. In het tweede deel deze week zal ik mijn favoriete wijken en restaurants met jullie delen. Eerst de outfits! 

Travel look: Aankomst in Bologna na 0.0 slaap. Ik was echt gesloopt, om het zo maar te zeggen, haha 

 

Dress: Calvin Klein

Note: Ik wilde even een lifestyle foto maken maar mijn vader (met wie ik in Bologna was) heeft totaal geen geduld om een foto te maken waardoor ik door de manier waarop hij probeerde zijn geduld te bewaren, stuk ging van het lachen. Wel een humoristische foto, right?

Outfit
Pants: Colourful Rebel 
Jacket: All Saints

Jumpsuit: Lasalle Amsterdam

Ik heb ietsje minder foto’s dan normaal gesproken en was ook wat minder actief. Dit omdat ik gewoon die paar dagen heeft quality time met mijn familie in Italië wilde en even wat minder social media-gericht. Hier later nog een artikel over. 

Wat vinden jullie van de outfits en Bologna? 

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *