Search here...
0
TOP
Fashion Outfits Travel Traveling Travels

Gym before travelling with my new favorite travelbuddy | MAHI Leather

Back on track. Back on track met sporten en back on track vanuit Bologna. Maar, voordat ik naar Bologna ging heb ik natuurlijk nog wel even getraind in de gym. Altijd handig voordat je arriveert in de stad waar het draait om eten, eten, eten en oh ja: wijn, wijn en wijn. Nu ik terug ben, heb ik maar meteen mijn nieuwe fitnessprogramma aangepast en gaan met die banaan. Maar eerst wat over mijn nieuwe travelmaatje: mijn MAHI leatherbag. 

Zoals jullie misschien inmiddels wel hebben gemerkt, ben ik best wel een beetje gek op reizen. Stedentrippen, nieuwe steden ontdekken, zo vaak mogelijk naar Italië gaan, cultuur snuiven en lekker genieten met de mensen waar ik gek op ben. In samenwerking met MAHI leather heb ik een travel bag mogen uitzoeken die mij kan vergezellen als handbagage wanneer ik weer in het vliegtuig stap. Zo ook afgelopen vijf dagen toen ik in Bologna zat. Daarvoor heb ik mijn travel bag alvast getest toen ik snel nog even langs de gym ben geweest.

MAHI Leather | Travel bags and more

In samenwerking met MAHI leather heb ik dus mijn travel bag uitgekozen. Ik heb zelf gekozen voor de bruine variant en ik heb mijn initialen SD erop laten graveren. Eerst heb ik vooronderzoek gedaan wat ik mooi vind en wat mijn voorkeur heeft. Ze hebben namelijk niet alleen travel bags, maar ook backpacks, handbag and more. De webshop zelf is erg overzichtelijk maar ook zeker aantrekkelijk om verder te scrollen en te ontdekken wat zij allemaal in het assortiment hebben. Zelf heb ik voor de travel bag gekozen omdat ik regelmatig tripjes maak en dit dan het beste aansluit voor mij. Maar ook zeker de handbags en backpacks zijn lovely. Ik zal zeker even een kijkje nemen. Deze heb ik besteld. 

Tevens vond ik de service ook erg prettig en was mijn nieuwe travelbuddy precies op tijd gearriveerd voor mijn tripje naar Bologna. 

 

Wat vinden jullie van de tas? Vergeet vooral niet om de website van MAHI leather te checken wat zij allemaal voor toffe items hebben. 

~ This article is in collaboration with MAHI Leather

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl