Search here...
0
TOP
Career Lifestyle My life Personal

My monday motivation | Reality

Even wat monday motivation om de week lekker te beginnen. De maandagochtend wakker worden en weer na een aantal weken chaos en onrust beseffen dat alles eigenlijk weer op zijn plek begint te vallen. Na mijn afstuderen in februari, traineeship in de sales en alle chaos en drukte daaromheen, was het even een soort rollercoaster. Dan is dat in mijn leven vaak wel het geval, maar de afgelopen maanden waren wel behoorlijk bizar. Nu begint alles eigenlijk steeds meer op zijn plek te vallen en voel ik mij beter dan ooit tevoren. Waar haal ik mijn inspiratie vandaan om goed in mijn vel te zitten? Wat ik belangrijk vind privé en waar ik van oplaad? En: hoe blijf ik me goed voelen? Lees je mee? 

Outfit details
Skirt: Li Jo
Top: Ydence

Vanochtend toen ik opstond voelde ik mij op de een of andere manier zoveel beter dan maanden geleden. Geen idee waarom precies. Het is zeker niet zo dat ik mij maanden geleden niet goed voelde, maar ik vond het toentertijd erg lastig om te weten wat ik leuk vind en waar mijn hart ligt. Wat ik wil in mijn leven en welke ambitie en doelen ik heb. En weet je? Ik weet het nog steeds niet voor de volle 100% maar ik heb geaccepteerd dat dat niet erg is. Ik bedoel: hoe moet ik nu al weten waar ik helemaal gelukkig van word? Waar ik ontzettend goed in ben? En waarom MOET ik dit al weten? Ik kan het toch gaan uitvinden? Openstaan voor nieuwe uitdagingen, gaan ondervinden waar ik goed in ben en waar ik gelukkig van word. Maar moet ik de antwoorden hierop nu al hebben? Nee hoor, zeker niet want ik heb geen antwoorden. Wat ik nu wel weet, is dat ik aan mijn doelen en ambities wil gaan werken en uitdagingen wil aangaan. Ik het vind het belangrijk om werk en andere dingen in mijn leven te gaan doen waar ik blij van word en waar mijn hart ligt. Dat ik het doe vanuit mijn hart, vol liefde en passie en pas dan kan ik groeien, ontwikkelen en erachter komen wat dat precies is. Dat kan ik alleen door te ervaren, uitdagingen aan te gaan en te ervaren.  

Mijn blog is iets waar mijn passie ligt en wanneer ik hierover praat, ben ik onwijs enthousiast. Dat soort gevoelens en ervaringen wil ik ervaren, in hetgeen wat ik doe. 

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal?

Door mij goed te voelen, te doen waar ik achtersta en te genieten van de dingen in het leven, probeer ik altijd inspiratie ergens uit te halen. Niet alleen voor mijn blog, voor de content en de blogposts, maar ook voor de dingen die ik graag doe privé. Door te doen wat ik het liefst doe, haal ik mijn inspiratie uit en doe ik nieuwe inspiratie op. Ik kook bijvoorbeeld onwijs graag en maak dan regelmatig recepten die uitdagend zijn. Gewoon om mezelf uit te dagen en ik graag uren in de keuken sta. Met name de Italiaanse keuken (what else) heeft mijn voorkeur, maar tegenwoordig experimenteer ik ook met Spaanse, Portugese en Franse recepten. Koken en dan zeker ook vóór goede vrienden, familie enzovoort, geven mij op de een of andere manier zoveel voldoening. Dit heb ik bijvoorbeeld ook met reizen en nieuwe culturen ontdekken. Ook dit geeft mij zoveel inspiratie. Het ontdekken van een nieuwe stad, de nieuwe cultuur. Het begint al bij het zoeken naar die geweldige Airbnb, Agriturismo, appartement of hotel. Of Bed & Breakfast. En heel grappig,  maar waar ik ook altijd intens van geniet: van het organiseren van verrassingsweekenden voor mensen om mij heen. Heb bijvoorbeeld een keer voor de verjaardag van een vriendinnetje een verrassingsweekend Paris geregeld en dit pas de avond van te voren aangekondigd (werk en alles geregeld, hihi). Daar haal ik inspiratie uit. Etentjes organiseren voor vrienden doe ik ook erg graag. 

Outfit details
Jacket: Fabienne Chapot
Pants: Colourful Rebel
Sneakers: Adidas

Maar ook het ontdekken van nieuwe blogs, boeken lezen, kranten doorspitten enzovoort. Ik ben over het algemeen nieuwsgierig en probeer mezelf uit te dagen en op die manier doe ik mijn inspiratie op voor weer nieuwe content. Mooie foto’s maken en deze content delen op mijn Instagram (Sannedoonl) is bijvoorbeeld ook iets waar ik van geniet en waar ik mezelf blijf uitdagen om deze content continue te verbeteren. Hiervoor volg ik bijvoorbeeld ook workshops en/ of trainingen. Uitgeleerd raak je namelijk nooit. 

Dit draagt ook weer bij om goed in mijn vel te zitten. Wanneer ik thuis ben, ben ik graag met mijn blog bezig, de weekenden geniet ik van mijn vrienden en familie en ga ik graag uiteten, wijn-/koffie drinken en gewoon quality timen met mijn vrienden. Verder sport ik zeer regelmatig en nu het winterseizoen weer aanbreekt, ook weer lekker veel naar Zoetermeer om te snowboarden. Maar bijvoorbeeld ook gewoon Netflixen met series op de bank, sauna en boeken lezen. Gewoon even niks hoeven doen. Ook dit draagt weer bij en mij goed blijven voelen. 

Oh ja: Over 1,5 week ga ik naar Bologna. Daarnaast ben ik nog met veel andere dingen bezig omtrent mijn blog en komt er binnenkort weer een outfitpost aan. Stay tuned, loves! Op Stories ben ik zeker actief dus houd dit ook in de gaten voor een kijkje achter de schermen.

Herkennen jullie dit en waar halen jullie je inspiratie vandaan? 

 

XOXO

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl