Search here...
0
TOP
France Paris Travel Travel hotspots

J’aime tes Paris | Mijn twee favorietje plekjes in Paris

Really really really need to go back! Vooral als ik deze twee plekjes weer zie dan wil ik helemaal weer terug. Ja, ik ben een Italiëlover maar ik heb wel gewoon een zwak voor Parijs. De stad, architectuur, de straatjes en natuurlijk het geweldige eten en de goddelijke wijnen. Met name het ontbijt in Frankrijk is ook echt hemels. Man! Anyway, ik heb in Parijs twee favoriete plekjes waar ik heel graag kom. De eerste is République of Coffee. Hier ontbijt ik altijd erg graag. Ontbijt is fabulous lekker. Tweede is het restaurant Grazie. Yep, Italiaans maar de de pizza’s……. You need to try them! Kijk en lees gezellig mee voor de foto’s en mijn twee favoriete hotspots in Parijs. 

République of Coffee

Echt mijn favoriete ontbijtjes. Voor degenen die het niet weten: ik heb een American pancake-verslaving geloof ik. Als ze ergens pancakes hebben hoef ik niet eens meer verder te kijken. En dan zeker als ontbijt met Griekse yoghurt en verse vruchten en daarnaast een cappuccino. Ik ben fan! Zeker mijn favoriete plekje. République of Coffee is gevestigd aan de Boulevard Saint-Martin. Ben je in Parijs, dit is echt een absolute aanrader.  

Grazie

  

Grazie Benvenuti. Absoluut mijn favoriete Italiaan in Parijs. Niet alleen de borrelplankjes zijn lekker, ook de wijnselectie is goed en er is een bar waar je onder het genot van een praatje en hapje, lekker even kan wachten met een cocktail in de hand. Perfect, toch? Tevens is ook de service en het personeel top. Ze deden erg hun best voor ons en zorgden ervoor dat niet ons ontbrak. We begonnen de avond met een bubbel van het huis waarna we zijn gestart met de borrelplank en uiteindelijk hebben we een pizza gedeeld. Deze pizza’s móet je uitproberen wanneer je bij Grazie in Parijs gaat eten. Perfecte pizza (en geloof me, ik ben onwijs lastig als het op pizza’s en het deeg aankomt). Na het eten hebben we tot sluitingstijd aan de bar gezeten. 

Photos by Yvette Eigenraam and Grazie 

Kennen jullie deze hotspots al?

XOXO

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *