Search here...
0
TOP
Fashion Florence Italy Outfits Travel Tuscany

Italian dreamer | Mijn outfits in Florence en Città di Castello

Oké eerst laat ik jullie een aantal van mijn outfits zien die ik in Italië droeg. In de komende artikelen vertel ik jullie over mijn favoriete hotspots in Parijs en Italië. Maar we beginnen met de outfits. De eerste outfits die ik jullie laat zien, droeg ik in Florence en Città di Castello (Toscane). 

Green dreamer in Florence | Harper & Yve

Dit is wanneer ik aan het stedentrippen ben een van mijn favoriete jurkjes, dit groene jurkje van Harper & Yve. Lekker speels, nonchalant maar wel vrouwelijk. En ik houd van de kleur.

Dress: Harper & Yve
Jewelry: Marc by Marc Jacobs

 

Suitdays in Florence
 
Liu Jo meets Florence 

Gewoon een vrij simpele outfit op de warmere dagen in Florence. Soms is het niet nodig om er veel aan te doen wanneer je bijvoorbeeld een rokje zoals deze draagt en combineert met iets simpels zoals een wit topje. Het rokje zelf is al best een eye catcher op zich. 

Skirt: Liu Jo

More suitdays in Città di Castello

Ook dit pak van ba&sh is wel een van mijn favorieten. Zwart is sowieso al mijn favoriet maar dan in combinatie met een pak for sure

Suit: ba&sh

In mijn volgende artikelen eerst wat over mijn favoriete hotspots in Parijs en Italië. 

PHOTOS BY CORRIE VAN BEDAF

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl