Search here...
0
TOP
France Outfits Paris Travel

J’aime tes Paris | Mijn outfits in Parijs part 2

Na mijn eerste outfits is het nu tijd voor deel 2. In dit artikel hebben jullie de outfits die ik droeg in Parijs kunnen zien en in het tweede deel laat ik mijn andere outfits zien. Ah echt, als ik deze foto’s zie wil ik meteen weer terug naar Parijs. Snel meer weer een keertje plannen dus, hihi. Maar eerst de foto’s! Let’s take a look

Just another day in Paris | STHRZ

Again droeg ik een van mijn favoriete broeken van Colourful Rebel. Deze zit zó fijn! Daaronder had ik mijn Adidasjes en het shirt van STHRZ. Deze lijn moet je echt even checken, hij is, vind ik, heel tof. Kan middels deze link. 

Pants: Colourfiul Rebel
Shirt: STHRZ
Sneakers: AnnielAdidas
skirt: 24 Colors

 

Just another dreamy night in Paris | Maje

Een andere avond in Parijs droeg ik een van mijn favoriete jurken: jurkje van Maje. Het is een opvallend maar toch stijlvol en vrouwelijk model. Normaal gesproken draag ik hem liever met hakken omdat hij dan charmanter oogt, maar we waren nu op de terugweg van het park om schoenen te wisselen en dan lopen mijn Adidasjes toch net even wat fijner, hihi. 

Dress: Maje
Sneakers: Adidas

 

Photos by Yvette Eigenraam

Vinden jullie leuker om eerst mijn favoriete hotspots in Parijs te zien of eerst de outfits die ik droeg in Toscane en Umbrië? Let me know. 

XOXO

 

 

«

»

1 COMMENT

  • Mei Qi

    Wauw!! Wat een mooie foto’s!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl