Search here...
0
TOP
France Outfits Paris Travel

J’aime tes Paris | Mijn outfits in Parijs part 1

Ondanks dat mijn hart in Italië ligt, houd ik ontzettend van Parijs. De sfeer die je inademt wanneer je Parijs binnenkomt, de Champs-Élysées, het hart van Parijs, de parkjes maar ook de barretjes, clubs en typisch Franse bistro’s. Heerlijk! Can’t get enough, seriously. Eind juni was ik met mijn beste vriendinnetje een paar dagen in Parijs. We hebben overnacht in hotel Armoni. Hier later een artikel over hoe ik dit hotel heb ervaren. Eerst: de outfits die ik droeg in Paris. Let’s take a look baby

Traveloutfit first day to Paris

Om te beginnen met mijn travel ofwel mijn favoriete reisoutfit. Deze broek zit zó lekker en hetzelfde geldt voor het jasje en de schoenen maken de outfit net wat aparter. Ze geven de outfit net die extra touch. 

Jacket: Fabienne Chapot
Trouser: Colourful Rebel
Sneakers: Anniel

A day in Paris | Walking in Paris with Loavies

Dit zwartje jurkje van Loavies is een van mijn favoriete van deze zomer. Hij zit heel fijn, draagt makkelijk en ik houd van deze frisse, nonchalante en speelse stijl tijdens mijn tripje. Nu had ik er bikerboots bij, maar met een sandaal, hakje of sneaker kleed je hem wat eleganter af.

Dress: Loavies

A day in Paris | Rockin’ the streets of Paris in STHRZ

Shirt: STHRZ
Sneakers: Anniel
Sunglasses: Moncler
Skirt: 24colours

Going to dinner like I’m going to eat all that food | Skirt love by Liujo

’s Avonds had ik gereserveerd bij een van mijn favoriete restaurants in Parijs: Grazie. Heerlijk Italiaans eten waaronder goddelijke pizza’s, aperitieven en wijnen en cocktails. We zijn daar ook heel de avond gebleven en de service daar was GEWELDIG! Later meer over dit restaurant ( en mijn andere favoriete hotspots in Parijs). Maar what about the look? Het rokje van LiuJo is wel een van mijn favoriete in combinatie met mijn groene Steve Madden-shoes.

Shirt: Karen Millen,
Skirt: Liujo
Heels: Steve Madden

In het volgende artikel laat ik jullie mijn andere outfits zien.

Photos by Yvette Eigenraam

XOXO

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *