0
Ininterior, Lifestyle

Favorite item on the wall | FotoOpGlas.nl

Italië, het land waar mijn hart ligt. Het land wat voor mij nooit gaat vervelen. Met name Toscane niet. Ik heb daar zo ontzettend veel herinneringen. Veel herinneringen met familie maar ook met vrienden. Wijnavonden, gewoon rondstruinen door mijn favoriete straatjes in Montepulciano, in Lucca maar ook Milaan, Florence en Verona behoren tot mijn absolute favoriet. Lekker eten, stapavonden, dansen, flirten (uiteraard) en tevens nog veel en veel meer wijn. Het liefst ben ik altijd (ik weet het, altijd klinkt heel, heel erg lang) in Italië. Tijd om Toscane naar Rotterdam te brengen en mijn kamer in Rotterdam wat te pimpen in de Italian style.  Het schilderij wat ik met dank aan FotoOpGlas.nl bestelde is dan ook een van mijn favorieten. 

FotoOpGlas.nl

Het bedrijf FotoOpGlas.nl waar je al jouw favoriete herinneringen op glas wilt hebben, is een dochterbedrijf van het wat bekendere Fotocadeau.nl en CanvasCompany.nl. Tevens vallen FotoOpHout.nl, FotoOpAluminium.nl, Tuinposteropmaat.nl, pimpjedeur.nl, AnimalPrintShop.nl, Wereldkaarten.nl en Fotobehangfactory.nl hier ook onder. 

Een tijdje geleden bestelde ik dus mijn foto en deze heb ik in het formaat 40×60 laten afdrukken op glas. Deze foto krijgt wanneer ik terug ben uit Italië (nu ik mijn artikel aan het schrijven ben zit ik over minder dan acht uur weer in het vliegtuig naar Toscane), een mooi plekje aan mijn muur. Kort daarvoor heb ik mijn andere favoriete foto en wat andere dingetjes in de Italian Style al verplaatst naar Rotterdam. It’s going to be better day by day, baby. 

Ik vind de webshop van met name FotoOpGlas.nl (waar ik dus mijn foto heb besteld en laten afdrukken) heel fijn werken. Super overzichtelijk, snelle service en de kwaliteit van de lijst die ik vrij snel ook thuisgestuurd kreeg, is top! Zeker ook omdat 40×60 een vrij groot schilderij is, ben ik heel blij dat de foto en de kwaliteit goed uitkomen in het echt. Ben er onwijs blij mee! Ik vind zelf de foto ook gewoon onwijs mooi en daarom hoort deze ook echt thuis aan de muur, vind ik zelf, hihi. Echt mijn oprechte dank aan de goede service van FotoOpGlas.nl. Uiteraard heb ik ook gekeken op de website van het zusterbedrijf, FotoOpAluminium.nl. Ook deze website vind ik zelf erg overzichtelijk, en wat ik vooral net zoals de webshop van FotoOpGlas.nl tof vind, is dat het veel specialer en aparter is dan bijvoorbeeld veel andere webshops die de service aanbieden om foto’s te laten afdrukken en/ of fotoboeken. Beide webshops zijn gewoon veel unieker dan gemiddeld, topservice en goede kwaliteit. Het is, vind ik zelf, veel toffer om een foto op glas te hebben of om een foto op aluminium te laten afdrukken dan weer zo’n foto in een fotolijstje. 

Middels deze link kun je de website van FotoOpGlas.nl en bezoeken en jouw eigen foto op glas laten afdrukken. Nog een extra gelukje: wanneer je snel bestelt, krijg je 25% zomerkorting op je bestelling. Tof, toch? Ik kan in ieder zeker met een eerlijke en oprechte mening de kwaliteit en service aanbevelen. Houd voor meer inspiratie en interieurtips mijn Instagram ook zeker in de gaten. Wanneer ik terug ben uit Italië komt het schilderij namelijk aan de muur te hangen en hier ga ik zeker foto’s van maken, so stay tuned! Voor nu: arrivederci! 

Dit artikel is in samenwerking geschreven met FotoOpGlas.nl en bevat producten die ik ter sponsoring heb gekregen.  De artikelen zijn  geschreven vanuit mijn eigen mening en dit zal ik altijd naar waarheid beschrijven.

XOXO

0
0

You may also like

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Time to relax with Dekbed-discounter

Wauw wat een drukte de afgelopen tijd! Allereerst ook sorry...

Sluiten