Search here...
0
TOP
interior Lifestyle

Time to relax with Dekbed-discounter

Wauw wat een drukte de afgelopen tijd! Allereerst ook sorry voor de radio silence vanaf mijn kant met name op mijn blog.  Het was de afgelopen tijd gewoon even bizar druk.  

Na St Anton ( Oostenrijk ) en daarna Barcelona ben ik nu bijna twee maanden geleden begonnen met werken in de consultancy en vijf  dagen in de week werken kost best wat tijd, om het zo te zeggen. Nu begint alles zo’n beetje wel op zijn plek te vallen en heb ik weer wat meer ruimte in mijn hoofd voor alles eromheen. Met name Sanne Doo, social media, enzovoort. Wel was ik enorm blij met het dekbed wat ik kreeg van Dekbeddiscounter. Ik ben helemaal in love met mijn nieuwe Paris-dekbed! 

The little word called chaos 

Dat is wat het de laatste weken/ maanden vooral was. Eigenlijk was mijn leven even een soort rollercoaster. Zeker na mijn bacheloruitreking in februari (wat ook echt heel leuk was!! Hebben jullie de foto’s gezien op mijn Instagram?). Eigenlijk direct daarna ben ik meteen doorgereden naar Oostenrijk. Eenmaal terug uit Oostenrijk heb ik afscheid genomen op mijn vorige werk en ben ik met een vriendin drie dagen naar Barcelona geweest. Was ook echt een mega gave trip! Laatste artikel hierover gezien? Check hem anders hier even.  Week later begon ik op mijn nieuwe werk waar ik nu zo ongeveer twee maanden werkzaam ben. Nu pas begin ik echt even wat ademruimte te krijgen, loopt alles weer wat meer ‘los’ en heb ik weer de tijd voor mijn sociale leven, social media en mijn blog. En natuurlijk sporten. Echt, vijf dagen werken is best wel wennen. Niet eens fysiek maar gewoon anders plannen ofzo iets, haha. Herkenbaar? Anyway, nu ik meer ruimte in mijn hoofd heb merk ik heel goed dat ik mijn blog enorm gemist heb en dat ik weer veel dingen eromheen aan het plannen en organiseren ben. Ook veel met fotografie, ik ga dus vloggen, ben met mijn youtubekanaal bezig en daarnaast elke dag ook mijn content steeds weer aan verbeteren. Nog professioneler, nog inspirerender. Ik merk ook echt dat ik het onwijs leuk vind om te doen. Yaay!  The little word called chaos heeft eindelijk zijn plekje gevonden en ik ben more back than ever been! En dit uiteraard ook met grote dank aan Dekbed-discounter vanwege hun bijdrage om naast mijn werk en influencers-dingetjes lekker te kunnen relaxen op mijn bedje met mijn nieuwe dekbed. 

Dekbed-discounter.nl 

Ik was daarom ook zeker de laatste weken Dekbeddiscounter erg dankbaar voor hun toffe bijdrage. Hebben jullie op Insta mijn Paris-dekbed al gezien? Een kleine maand geleden was ik aan het surfen op de webshop van Dekbed-discounter en sleepte na het even stil blijven hangen bij dit dekbed, hem meteen in mijn winkelmandje. Gotta love it! Ik ben behoorlijk dekbed-verslaafd en vind het dan erg tof om verschillende variaties te hebben om lekker onder te kunnen Netflixen, lezen en werken aan mijn blog/ social things.

Wat ik vooral heel fijn vind aan de webshop is de hoeveelheid keus aan dekbedden die zij aanbieden. Zowel voor eenpersoonsbedden als voor twee, en daar ook maatvariaties in. Heel fijn! Ook kun je kiezen uit katoen, satijn enzovoort. Er is voldoende keuze. Ik vind het bytheway ook heel tof dat ze sinds kort matrassen aanbieden. Wist ik serieus niet ( door de drukte leef je soms onder een steen geloof ik) en daar kwam ik dus achter. Neem maar eens een kijkje. What about you? Hebben jullie ook zo’n dekbek-tik? 

Anyway, zoals ik al zei ben ik weer terug! Ik heb mijn ritme weer gevonden en totally geïnspireerd om lekker veel te gaan schrijven, ik ga beginnen met mijn eigen vlog en ben steeds meer mijn content aan het professionaliseren. Hoe ik ga starten met mijn vlog? Door eerst te filmen/ jullie mee te nemen wat ik zoal op een trip doe, waar ik naartoe ga,  waar ik overnacht, ga eten, ontbijten, borrelen, echt een beetje mijn vaste dingen op een trip om op deze manier jullie een kijkje achter te schermen te laten zien, mee te laten kijken en tips te tonen waar ik ben geweest en wat de moeite waard is. Leuk idee? Ik ben zelf in ieder geval behoorlijk excited om te gaan beginnen, lijkt net of je verliefd bent maar dan nu omdat ik vanaf eind juni ga vloggen, hihi.  De eerste vlog ga ik maken in Parijs! Extra leuk!! Stay tuned loves.

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *