Search here...
0
TOP
Career

A day offline | Spa day

Een dagje even social media-af! Soms is het gewoon even nodig. Zeker in deze tijd waarin iedereen het druk heeft en eigenlijk ‘druk het nieuwe normaal is’. Ik ben niet anders gewend dan ervoor te zorgen dat mijn sociale media up-to-date is, dat alles goed loopt en dat ik actief ben. Of ik het erg vind? Niet per se, maar een dagje offline voor een spa day vond ik wel even lekker. Hoe ik dit als blogger ervaren heb? Lees maar mee! Oh, en ik show jullie meteen mijn nieuwe swim suit-eyecatcher! Ik ben benieuwd of jullie net so in love zijn als ik, hihi. 

Spa day Elysium 

Afgelopen woensdag ben ik samen met mijn moeder een dagje naar de sauna geweest in Bleiswijk, Elysium. Quality time zonder social media.  Mijn leven is de afgelopen weken, maanden eerder, een rollercoaster geweest. Ik ben net afgestudeerd, aan het solliciteren, sociaal druk en ook mijn blog gaat door. Daarnaast ben ik sinds een maand ook zes dagen in de week aan het trainen omdat ik mij daardoor beter voel en ik wil ervaren wat sport op die manier met lichaam en geest kan doen. Door alle drukte en hectiek was het dan ook hoogtijd voor een hele dag naar de sauna. Heerlijk van sauna naar sauna verplaatsen, massages, lunchen en koffie tussendoor. Je alleen daarover druk hoeven maken. 

Zeker als blogger-zijnde ben ik best wel social media gericht. Ik heb er niet echt een probleem mee; ik vind het leuk om content te creëren, toffe foto’s te maken en contact met jullie te onderhouden.  Toch blijft het natuurlijk altijd wel een bepaalde druk om te presteren, om in je achterhoofd te hebben dat je wel actief “moet” blijven omdat het onbewust wel een klein beetje verwacht wordt. Daarom ben ik ook helemaal happy met Insta Stories! Ik vind het serieus echt heel tof om jullie op die manier op de hoogte te houden van waar ik mee bezig ben en gewoon een kijkje achter de schermen in mijn leven. Hoe ervaren jullie dit trouwens? Vinden jullie het leuk om te zien wat ik doe door dit te delen op Stories? Mocht je mij nog niet volgen: sannedoonl In deze tijd draait het nu eenmaal om het volgers-aantal, om het aantal unieke bezoekers en noem maar op. Het maakt het zeker niet leuker, maar ik denk wel dat dit de realiteit is. Zeker gezien het feit dat bloggers/ influencers worden gezien als ‘business’ voor bedrijven.  

Anyway: tijd voor een dagje offline in de sauna. Ik heb het echt  als heel prettig ervaren. Gewoon even ouderwets kletsen en quality timen’ zonder telefoon en steeds daarmee bezig te willen/ moeten zijn. Ik heb mijn telefoon geen moment gemist. Ik heb het eerder ervaren als een soort rust. Gewoon het niet bezig zijn met de buitenwereld. 

Make sure you are happy in real life. Not just for the internet

Het is denk ik goed om voor jezelf een duidelijke grens te hebben in je achterhoofd waar je je goed bij voelt en tot waar het nog prettig is voor jezelf, als we het over social media hebben. Wat ik net al zei; het delen van mijn bezigheden middels stories vind ik écht leuk om te doen en ervaar ik ook absoluut niet als een moeten. Ik denk wel dat ik door een hele dag offline nu zeker ook het leven ‘achter’ social media meer waardeer. Dan ben ik wanneer ik actief ben op social media ook veel leuker en waarschijnlijk ook inspirerender. Toch nog een goede leerles ervaren, hihi. 

Oh! En what about my swim suit? Hij is leuk he? Vind ik dan hehe. Heel blij mee!! 

 

Swim suit: H&M

Mocht je trouwens een dagje naar Elysium willen: ze bieden meerdere  arrangementen aan, maken gebruik van  de saunabon, en  in  april/ mei komt er een nieuwe sauna bij!   

XOXO

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl