0
InMy life

Officially graduaded | My life

Op Instagram heb ik het al wel gedeeld, maar hier nog niet: I’m officially graduaded! Een heel ongeloofwaardig gevoel nog wel maar ik heb gewoon mijn bachelor nu. Op naar de master, NIMA 2 in marketing en solliciteren. Heel toffe dingen maar daarnaast ook weer DOODENG! Ik weet dat een persoonlijk artikel erg lang geleden is en daarom is het daar nu hoogtijd voor. En tevens ook een mooi moment. 

Mijn Bachelor BBA Bachelor of Business Administration op zak 

Wat ik al zei: ik heb nog niet het gevoel dat ik nu echt afgestudeerd ben hoor. Zelfs vandaag nog: mensen vroegen aan mij hoe het met studie ging. ‘Ja gaat goed. UH, oja, ik heb afgelopen weekend gehoord dat ik ben afgestudeerd. In maart is de diplomering.’  Heel gek en onwerkelijk ook nog wel om het te zeggen. Ik denk dat het pas écht gaat doordringen wanneer ik mijn Bachelordiploma in ontvangst mag nemen in maart. En meteen daarna ga ik door naar Oostenrijk. Can’t wait

Nu ik dus ben afgestudeerd is het maar eens tijd om van die onzekerheid af te komen. Niet dat ik mega onzeker ben hoor, maar toch in veel opzichten ook weer wel. Ik ben me ervan bewust dat het onzin is en niet nodig, maar dat moet nog even doordringen en binnenkomen denk ik. Voordat ik aan TMO ben gaan studeren heb ik natuurlijk een andere opleiding gevolgd vanwege het feit dat er op jonge leeftijd tegen mij altijd is gezegd dat ik niet kon leren terwijl ik gewoon VWO-advies kreeg in die tijd. Het klinkt misschien heel onzinnig maar op de een of andere manier ga je daar in geloven en denk je ook echt dat je niet kan leren. In die periode is ook mijn stiefvader overleden aan kanker waar ik heel gek op was en die ik nog elke dag mis. Ook dat heeft in zekere zin bijgedragen aan het feit dat ik even niet de motivatie kon opbrengen om te gaan leren. Indirect heeft hij mij in die tijd ook weer onwijs gestimuleerd door kranten te halen en me te blijven prikkelen omdat hij wél doorhad dat ik veel meer kon dat ik op het moment deed. 

Door de juiste mensen die in je geloven en blijven volhouden ga je er op een bepaald moment in geloven dat je wel meer kan en dat ik wel kon studeren. TMO was voor mij ook een van de leukste periodes waarbij ik echt mezelf weer kon terugvinden. Dat spontane, vrolijke en ambitieuze meisje die ik ook was voor die periode. Net voordat ik ging studeren aan TMO overleed mijn opa. Naast mijn stiefvader, was ook mijn opa een van de belangrijkste mensen in mijn leven. Hij heeft veel van mijn opvoeding meegemaakt en ik was er vaak. Hij noemde me altijd ‘bolleboos’,  geen idee waarom. Ik heb dat natuurlijk wel laten terugkomen in het praatje wat ik had op de crematie. Nu ik afgestudeerd ben lijkt wel of het gemis weer groter wordt. Het blijft oneerlijk dat bepaalde mensen er niet meer zijn en dat je dingen niet meer kunt delen. Ik had graag gehad dat hij erbij was, in maart op de diplomering. 

Een van de andere, tevens minder leuke dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven, heeft me ook sterker gemaakt. Ik heb het vast al is genoemd, maar toen ik een jaar of elf was is er een goedaardig gezwel geconstateerd in mijn oor wat gelijk staat aan een hardnekkige bacterie. Deze moest verwijderd worden maar dit lukte de eerste 10 operaties niet. De professor die de laatste 2 operaties heeft uitgevoerd is hier wel in geslaagd. Ondanks dat het niet altijd een leuke periode was, ben ik er wel achter gekomen dat ik een behoorlijk sterk karakter heb. Ik heb nooit geklaagd, ben altijd doorgegaan en wilde gewoon verder met mijn leven. Dit obstakel moest dan ook genomen worden. 

Nu ben ik afgestudeerd en mag ik de titel Bachelor of Business Administration dragen. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik mezelf heb bewezen. Ik ga zeker weten nog verder. Ik ben behoorlijk ambitieus van aard en wil mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Naast NIMA 2 wil ik een master gaan doen vanaf september. Of dit marketing is of de MBA-kant weet ik nog niet. Het zal marketing worden. Daarnaast ben ik nu aan het solliciteren en heb ongelooflijk veel zin in nieuwe dingen. Student-af zijn klinkt nog niet heel leuk, maar ik weet dat ik er veel voor ga terugkrijgen wat óók leuk kan zijn. 

Working on some new things 

Tevens ben ik ook bezig met het ontwikkelen en uitwerken van een plan wat ik wil gaan integreren. Naast dat ik modeblogger ben, heb ik ook een grote passie voor sport. En natuurlijk snowboarden. Die adrenaline die vrijkomt met sport heb ik nodig om mij goed te voelen. Omdat ik zelf merk hoe ik me voel door sporten, vind ik dit ook leuk om jullie mee te inspireren. Naast de rol van inspirator door sport, je lichaam en goede voeding, wil ik ook laten zien hoe je thuis kunt sporten en verschillende work-outs gaan delen. Dit plan is nog in ontwikkeling maar ik word er wel ongelooflijk enthousiast van. What do you guys think? Vinden jullie het leuk als ik meer sport ga delen op mijn blog en Instagram? 

 

What do you guys think? Vinden jullie het leuk als ik meer sport ga delen op mijn blog en Instagram? 

Lang en persoonlijke update dit keer, maar het was alweer veel te lang geleden, hihi. Wat ik al eerder zei: het is nu wel tijd dat ik in mezelf ga geloven. Dat ik slim genoeg ben voor een leuke functie, dat ik als persoon leuk ben en daarnaast natuurlijk dat ik als blogger een leuke inspiratie voor jullie kan zijn. Let things go! 

Ik houd jullie op de hoogte van alle nieuwe dingen die gaan komen! 

XOXO

 

0
3

You may also like

3 Comments

 • Arno

  Mooi beschreven en je hebt idd laten zien dat je kunt doorzetten! Op eigen kracht gedaan in een niet altijd makkelijke situatie. Je mag trots zijn op jezelf en weet dat ik dat ook ben!

  Je vader.

  25 februari 2018 at 10:22 Reply
 • Charel

  Hoe goed!!! Zeker meer delen over sporten, ben ik echt benieuwd naar!

  1 maart 2018 at 10:46 Reply
 • DQ

  Gefeliciteerd! Super goed!! En leuk dat je ook nog een Master gaat doen; ik vond zelf mijn Master veel interessanter en leuker (maar vanzelfsprekend ook zwaarder) dan mijn Bachelor studie. Xx

  4 maart 2018 at 10:04 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Outfitshare x2 | Pink sweater & All Suits

  Sluiten