Search here...
0
TOP
Arosa Outfits Switzerland

Outfitshare x2 | Pink sweater & All Suits

Again tijd voor een outfitshare. Ik vind het tof om verschillende looks met jullie te delen (hoop jullie ook, hehe). Dit keer laat ik jullie mijn roze sweater van het merk Jacqueline de Yong zien. Daarnaast draag ik het pak (pants en trui) van het merk YAS.  

In samenwerking met Kleding.nl heb ik op de website wat toffe setjes mogen uitzoeken en ik heb zelf gekozen voor de onderstaande combinaties. Kleding.nl is jouw ultieme zoekmachine op het gebied van het vinden van hét perfecte item die jij wilt hebben. Veel verschillende merken komen terug op de website, even als de laatste fashion trends en meer inspirerende artikelen over welke trends er op het moment spelen. Ik vind het daarom ook onwijs tof om in samenwerking met deze webshop wat toffe items te selecteren en aan jullie te laten zien. Neem bijvoorbeeld het pak. I adore dit soort suits. Waarom? Omdat het net even wat anders dan ‘gewoon’ is en ik ook gewoon graag een suits draag. Uiteraard kan je deze broek ook in een andere combi dragen, maar ik geef hier de voorkeur aan. De roze sweater is voor mij gewoon een must-have. Lekker girlie en tevens meteen ook gewoon heerlijk fris op een zwarte jeans, sportlegging of bijvoorbeeld in combi met een zwart leren rokje of boyfriend jeans. Let’s take a look

Outfit 1 | All suit

De eerste outfit is de top en de broek van YAS die gedragen en gecombineerd wordt als suit. Love it! Zeker voor een bepaalde gelegenheid of gewoon wanneer je net even wat meer wilt opvallen, is dit gestreepte pak van YAS de geschikte outfit. Shop it, zou ik zeggen! 

Pants: Y.A.S 
Top: Y.A.S
Jacket: Arma
Phonecase: Richmond & Finch

Outfit 2 | Pink sweater 

De tweede outfit die ik aan jullie laat zien, is meer een wintersportstijl. De roze trui had ik bij me voor een weekendje snowboarden en droeg ik in mijn vrije tijd of tijdens après-ski in combinatie met mijn zwarte, hoge jeans en Neff-muts. Dat maakt de outfit net wat meer après-ski-ready. Hihi.

Sweater:  Jacqueline De Yong Jacqueline De Yong 
Jeans: Vanilia
Cap: Neff

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Kleding.nl

Wat vinden jullie van beide outfits?

XOXO

«

»

2 COMMENTS

  • Mei Qi

    Wauw wat een prachtige foto’s! Ze hebben zo’n fijne sfeer!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl