Search here...
0
TOP
Lifestyle St Anton Am Arlberg Travel

Snowboardseizoen | TSA sloten

Op het moment dat het winter wordt heb ik in de eerste instantie altijd een bepaald soort gevoel van ; brrrrr, mag ik de zon please? Maar al snel maakt dat gevoel plaats voor mijn ongekende liefde voor snowboarden en St Anton, Oostenrijk. Een van mijn grootste passies is snowboarden en dit doe ik dan ook wekelijk in Zoetermeer om te trainen, en daarnaast ben ik in de wintersportmaanden meerdere malen te vinden in St Anton, de plek waar mijn hart ligt. Snowboarden is het enige waarbij ik mijn denkproces voor even op nul kan zetten, haha. Meestal ga ik met de auto naar St Anton, maar het komt wel eens voor dat ik met het vliegtuig ga. Dan neem ik mijn snowboard en uiteraard een koffer mee. Mijn koffer beveilig ik dan graag met een goed slot. TSA sloten zijn één van de voorbeelden die onwijs goed functioneren tegen het beveiligen van je eigen spullen. 

TSA Sloten

Een tijd geleden strandde ik op de website van TSA sloten omdat ik zelf ook opzoek was naar een goed slot voor mijn koffer en mijn snowboard. Op de website van TSA sloten zijn meerdere voorbeelden te vinden, waaronder:

  • Verschillende soorten hangsloten
  • TSA gecertificeerde slotjes 
  • 6-packs ski- en snowboardsloten 

Deze sloten zijn een absolute must-have voor elke reiziger die graag zijn spullen beveiligd. In het assortiment van TSA sloten vind je een groot aanbod aan keuzes. Zo was mijn oog meteen gevallen op de snowboardsloten gezien het feit dat ik graag een snowboardslot wil aanschaffen om mijn snowboard te vergrendelen. Tevens hebben ze ook de beste skisloten om je dure spullen extra te beveiligen.  Voor elke reiziger is wat wils:  ze hebben namelijk ook meerdere soorten sloten, bijvoorbeeld ook voor aan de koffer of verschillende soorten hangtags. Mede zijn de sloten speciaal ontworpen om onder extreme omstandigheden de juiste veiligheid te garanderen. 

Waar wacht je nog op? Gratis verzending vanaf  € 20,-. Wanneer je voor 16.00 uur je bestelling hebt afgerond, is het de volgende dag in huis. Als kers op de taart heb je een levenslange garantie.  

Dit artikel is in samenwerking geschreven met het bedrijf TSA-slotjes.nl. 

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *