Got damn, Ik kan geen genoeg krijgen van leopard prints. Hoe meer hoe beter. Anyway, in deze outfitpost laat ik jullie mijn toffe leopardprint-jasje van Bellerose zien, gecombineerd met mijn Zara-jeans en Timberlands. Ik hou van deze stijl! De Timberlands heb ik in samenwerking met Footway ontvangen. 

Dit artikel is in samenwerking met Footway geschreven en bevat meerdere producten die ik ontvangen heb. 

Schoenen: Timberlands (Footway)
Jeans: Zara
Leopard jacket: Bellerose

XOXO

 

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

2 Comments

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
My highlights of 2017 | Such an amazing year deel 2

Sluiten