0
InFashion, Outfits

I’ve never met a leopard print I didn’t like | Blue monday

Got damn, Ik kan geen genoeg krijgen van leopard prints. Hoe meer hoe beter. Anyway, in deze outfitpost laat ik jullie mijn toffe leopardprint-jasje van Bellerose zien, gecombineerd met mijn Zara-jeans en Timberlands. Ik hou van deze stijl! De Timberlands heb ik in samenwerking met Footway ontvangen. 

Dit artikel is in samenwerking met Footway geschreven en bevat meerdere producten die ik ontvangen heb. 

Schoenen: Timberlands (Footway)
Jeans: Zara
Leopard jacket: Bellerose

XOXO

 

0
2

You may also like

2 Comments

 • Fabienne, Enjoyyourownbeauty

  Wat een prachtige foto´s en een super mooi jasje!

  Liefs
  x

  16 januari 2018 at 22:28 Reply
 • DQ

  Aah wat een onwijs toffe jas! En mooie foto’s !Xx

  21 januari 2018 at 10:50 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  My highlights of 2017 | Such an amazing year deel 2

  Sluiten