Search here...
0
TOP
Sardinia Thoughts

My highlights of 2017 | Such an amazing year deel 2

Tijd voor deel 2 van mijn meest toffe highlights! Wat was 2017 een fijn jaar. Ik heb onwijs veel toffe dingen gedaan, genoten, veel steden bezocht, veel bezig geweest met mijn blog en natuurlijk ook wel een mijlpaal bereikt op Instagram met 10k volgers. Jullie hebben voor de volle 100% bijgedragen aan onvergetelijk jaar. 2017 je was geweldig! Op naar 2018, maar natuurlijk niet zonder mijn meest toffe highlights van 2017. Ik ga proberen mijn mooiste, leukste en gekste foto’s op een rijtje te zetten. Op naar juli, hihi.

Juli

~ Stedentrip Praag met met m’n beste vriendinnetje  
~ Shooten voor toffe samenwerkingen voor o.a. Richmond & Finch

Augustus

~ Roadtrip door Sardinië plannen

September

~ Roadtrip door Sardinië. Het was zoó gaaf! Ongelooflijk mooie plekken, maar ook mindere gezien. Verschillende plekken en delen van Sardinië. Heerlijke twee weken gehad.  Met name ook de hikes in Sardinië vond ik WAAN-ZINNIG!
~ Toffe samenwerkingen & shoots 

Oktober 

~ Meer toffe samenwerkingen met wederom Richmond & Finch maar ook Lucardi
~ Hostel-experience in Utrecht met mams

November

Stedentrip Milaan

December 

~ Kerstdiners, veel gezelligheid met familie en vrienden
~ Uiteten met vriendinnen

Ik heb nog veel en veel meer foto’s van mijn highlights, maar dan wordt het veel te lang. 2017 was een geweldig jaar vol met liefde, vrienden, gezelligheid en veel stedentrips. Reizen is toch wel echt een van de dingen waar ik ultiem van geniet, naast de gezelligheid van mijn vrienden. En familie. Ook was 2017 op bloggebied heel tof en heb ik onwijs veel leuke momenten gehad, lieve reacties van jullie gehad en nieuwe stappen gemaakt. In 2018 gaan we gewoon doorpakken waar we in 2017 zijn gebleven. Laten we er een geweldig jaar van gaan maken!

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *