Search here...
0
TOP
Thoughts

My highlights of 2017 | Such an amazing year deel 1

Wat was 2017 een fijn jaar. Ik heb onwijs veel toffe dingen gedaan, genoten, veel steden bezocht, veel bezig geweest met mijn blog en natuurlijk ook wel een mijlpaal bereikt op Instagram met 10k volgers. Jullie hebben voor de volle 100% bijgedragen aan onvergetelijk jaar. 2017 je was geweldig! Op naar 2018, maar natuurlijk niet zonder mijn meest toffe highlights van 2017. Ik ga proberen mijn mooiste, leukste en gekste foto’s op een rijtje te zetten. Kijk gezellig mee!

Januari

~ Citytrip Porto & Lissabon met een lief vriendinnetje
~ Outfitfoto’s

Februari

~ Snowboarden in St Anton. Snowboarden is een van de weinige dingen waarbij ik mijn denkproces op 0 kan zetten, hihi 

Maart

~ Mijn nieuwe kamertje in Rotterdam inrichten 
~ Heel veel borrelen. Gewoon omdat het kan en ik onwijs geniet van het borrelen en urenlang kletsen
~ Stedentrip Catania

April

~ Mijn Bday 
~ Outfitfoto’s maken

Mei

~ Stedentrip Napels
~ Uiteten
~ Stage OU.Boutique Stories
~ Icecream 24/7

Juni

~ Toffe samenwerkingen en lunches/ brunches
~ Ladiesrun samen met mams

Ik heb zoveel toffe en onvergetelijke momenten gehad in 2017, dat ik besloten heb om de foto’s op te delen in twee delen. In dit eerste deel laat ik jullie mijn tofste momenten en foto’s zien van winter tot en met tegen de zomer aan. Volgende deel zal vanaf juli zijn tot en met december. Ik hoop dat jullie het op deze manier leuk vinden om mee te kijken met mijn highlights van het afgelopen jaar. Please, tell me als het te veel foto’s zijn. Dan doe ik het volgende deel minder of meer of hetzelfde. Let me know!

XOXO

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl