0
InGeen categorie

Vier 5 december met Radbag

Ik weet nog zo goed dat ik als klein meisje altijd zat te wachten op sinterklaas en zijn pieten. Maar natuurlijk vooral op de cadeaus. De zak met cadeaus die voor de deur stond. De cadeautjes die altijd in mijn schoen zaten. Dat waren heerlijke tijden. Lijkt zo lang geleden, haha. De laatste tijd vier ik sinterklaas in de vorm van surprises. Vaak met vriendinnen en/ of familie en dan de welbekende lootjes trekken om erachter te komen voor wie je een cadeau plus gedicht mag gaan verzinnen. Altijd fijn, vooral als je onwaarschijnlijk goed ben in gedichten. NOT! Haha. Ook het bedenken van cadeautjes is een hel voor een wispelturig type als ik ben. Dit keer heb ik het samen met Radbag kunnen doen. Radbag is dé oplossing voor toffe, unieke en creatieve sinterklaascadeautjes- maar ook zeker voor kerst. Lees vooral mee om wat inspiratie op te doen.

Radbag is dé oplossing voor een origineel sinterklaas- of kerstcadeau

Dit jaar heb ik in samenwerking met Radbag mijn creativiteit kunnen uiten in de originele cadeautjes die zij online aanbieden. En dat is veel! Veel verschillende cadeaus voor hem en voor haar en speciale bestsellers voor de feestdagen. Ik mocht van Radbag wat uitzoeken. Ik vind het sowieso al een onwijs toffe website gezien de originele presents die zij aanbieden. Ik heb lang nagedacht wat ik precies wilde hebben omdat ik gewoon alles leuk vindt –een van mijn welbekende issues. Uiteindelijk ben ik vol gegaan voor de Lyly bluetooth mini luidspreker. Ik zocht al een behoorlijke tijd een luidspreker  met een goede sound om draadloos te kunnen koppelen aan mijn iPhone. Zeker nu ik januari ga verhuizen naar Rotterdam Blijdorp (ik heb in Rotterdam centrum gewoond), was het precies het juiste moment om Lyly welkom te heten! Door op de link te klikken kun je meer informatie over de Frans lyly vinden en tevens meteen bestellen.

Lyly is een kleine, zwarte luidspreker die draadloos middels bluetooth aan je iPhone (smartphone) gekoppeld kan worden. Je kunt er tevens ook mee telefoneren. Naast dat de luidspreker een topgeluid heeft, is hij mooi om te zien, waterbestendig en voorzien van een NFC en en 3 Watt speaker. Ook kan Lyly zonder op te laden zes uur mee.

Verhuizen!

Zoals jullie waarschijnlijk al op Instagram hebben kunnen zien en ik heb het hier ook al even kort benoemd: ik ga verhuizen! Ik ga samen met nog twee anderen verhuizen naar een appartement in Rotterdam Blijdorp. Waarom? Omdat ik zowel in Doorn als in Rotterdam in een studentenhuis heb gewoond, en vooral de laatste in Rotterdam werd te klein voor mij. Ik wil graag meer ruimte, meer een huisgevoel. En dat is wat we straks wel hebben. Ik beloof jullie op de hoogte te houden natuurlijk. Begin januari gaan we verhuizen, spannend!!

Het artikel is in samenwerking geschreven met Radbag en dat betekent dat ik de artikelen heb ontvangen op basis van een samenwerking. 

Alvast een gezellige sinterklaasavond lieverds! Vieren jullie sinterklaasavond? 

XOXO

 

0
0

You may also like

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Afstudeer- en toekomstangst

Sluiten