0
InMilan, Travel, Verona

Fairytails in Milano & Verona

Vorige week zat ik met een vriendinnetje in Milaan. We verbleven in het Madama hostel + Bistro en hebben vanuit onze uitvalbasis Milaan weer een beetje beter leren kennen. Ik ben er (natuurlijk) al meer geweest en ik blijf het een heerlijke stad vinden. Zo hebben we verschillende hotspots (her) ontdekt, uiteraard véél gewinkeld, urenlang op het terras gezeten met een aperitivo, geborreld in het park met champi en Italiaanse worst en kaas, enzovoort.

Ik ben bezig met een aftermovie en daarnaast mijn favoriete hotspots op een rijtje aan het zetten. Maar eerst hier een van mijn favoriete outfits die ik droeg in Milaan. Het jurkje is van & Other Stories.

Dress: & Other Stories
Jacket; All Saints
Sneakers: Tommy Hilfiger
Sunglasses: Marc Jacobs

Photos by: Yvette 

XOXO

 

0
2

You may also like

2 Comments

 • Charel

  Knapperd! Echt een leuke outfit! Ik ben dol op je vakantiefoto’s!

  14 november 2017 at 16:55 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Fall is coming

  Sluiten