Search here...
0
TOP
Lifestyle

Let’s skin baby

Okay, I’m in love with my latest skin! Ik vind het net wat aparter dan je Macbook in het algemeen. Niet dat hij dan niet mooi is  natuurlijk, maar deze black marmeren skin geeft toch wel echt dat special effect. In samenwerking met Caseapp heb ik sinds een korte tijd een toffe, gestylde Mac.

Caseapp

Met Caseapp kun je je eigen case ontwerpen of je macbook een gepersonaliseerde skin geven. Je kunt je eigen foto uploaden, maar er zijn ook veel en err-uug leuke ontwerpen (te vinden via deze link) op de website te vinden. Ik heb gekozen voor het zwart marmer. Ik vind marmer sowieso al erg mooi en stijlvol en, like you know, ik hou van zwart. De combinatie zwart en marmer spreekt me dan ook erg aan. Elke keer wanneer ik mijn Macbook pak, word ik weer blij van het uiterlijk van mijn Maccie.

Zeker als blogger,- freelancer- en content creator zijnde, ben ik elke dag wel met mijn Macbook bezig en niets is fijner als het werken met een Macbook waar je happy van wordt! Daarnaast vind ik het eigenlijk altijd wel leuker als iets net even wat anders is dan standaard. Als tekst heb ik er zelf in het hoekje ‘i am perfection‘ op laten en mijn naam, dit maakt het net weer even wat persoonlijker en unieker.

Are you ready to skin? Bij gebruikmaking van de code ‘SANNE20’ krijg je 20% korting op een aankoop. Deze korting is twee maanden geldig. 

XOXO

Dit artikel is in samenwerking met Caseapp tot stand gekomen. De skin en de case heb ik op basis van deze samenwerking ontvangen. 

Photos by: Corrie & me

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *