Search here...
0
TOP
Lifestyle

Fall is coming

Ik ben niet meteen een voorstander van de herfst, maar toch heeft het ook wel de nodige charmes om lekker met de kachel aan te schrijven, te Netflixen of lekker te lezen onder een kleedje op de bank. Dat vind ik dan wel weer een voordeel van de herfst. Wat nog meer een toevoeging is van de herfst, is de Chai Dubai thee van Tastea. Wil je weten of deze thee bevalt? Lees dan even mee.

Limited edition Chai Dubai

De limited edition Chai Dubai is een 100% natuurlijke thee met een echt typische (vind ik) Chai-smaak. De thee geeft je een luxe gevoel vanwege de combinatie met 23k eetbaar bladgoud. Verder bevat de thee nog andere heerlijke smaakmakers:

  • Zwarte thee ceylon
  • groene munt
  • dadel
  • cardamon
  • saffloer bladeren 

In samenwerking met Tastea heb ik zelf de deze limited edition thee getest en ik vind hem heerlijk! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet altijd een voorstander ben van zwarte thee omdat ik eigenlijk altijd groene thee drink, maar de Chai-versies en met name ook deze Chai Dubai-thee kan ik inmiddels wel toevoegen aan mijn favorieten. Naast de smaak is het ook veel leuker om deze thee te drinken vanwege het zichtbare bladgoud (het valt namelijk erg op) wat wel een bepaald soort gevoel creëert. 

Wil je de Chai Dubai ook proberen? (ik zou zeggen DOEN! Naast dat ‘ie erg lekker is, past hij ook erg goed bij de naderende feestdagen. Wanneer je een bestelling plaats op een werkdag (maandag t/m vrijdag) dan streeft Tastea ernaar de bestelling dezelfde dag nog te versturen. 

XOXO

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Tastea en bevat artikelen die ik ter review heb ontvangen. 

 

Photos by: Corrie 

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl