Naast dat ik over het algemeen best wel verslaafd ben aan de kleur zwart (wanneer je zwart draagt voel je je er altijd sexy, vrouwelijk en lekker in, he haha), vind ik (donker) blauw ook een onwijs toffe kleur. Regelmatig wissel ik mijn zwarte outfits dan ook wel af met blauw of ook wel is met wit. Dit keer heb ik voor blauw gekozen. Sieraden heb ik altijd graag om, zonder heb ik het gevoel dat ik iets ‘mis’ ofzo. Bij deze stijl draag ik de armbanden van de collectie ‘Shades by Kate’ in de kleuren zwart en rosé black. Kleine armbandjes draag ik altijd het liefst bij elkaar. 

Jas: Tommy Hilfiger,
Bikerboots: G-Star,
Sieraden: Lucardi (De zwarte bestel je middels deze link en de kleur rosé black middels deze link.

 

De sieraden van Lucardi heb ik ontvangen op basis van een samenwerking. 

XOXO

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
A day in Rotterdam | Richmond & Finch

Sluiten