Search here...
0
TOP
Lifestyle

A day in Rotterdam | Richmond & Finch

A day in Rotterdam‘ klinkt als heel interessant maar dat valt ook best wel mee, hoor. In deze blogpost wil ik jullie meenemen in het dagelijks leven van mij en wat ik op een dag doe wanneer ik aan het werk ben voor Sanne Doo. In dit geval is dit voor een samenwerking met de brand Richmond & FinchMeestal word ik vroeg, heel vroeg, wakker en start ik de dag met koffie, ga ik het centrum in voor mijn Chai Latte bij de Coffee Company, heb ik wat afspraken in de stad, werk ik mijn administratie bij en maak ik regelmatig foto’s. ’s Avonds ga ik met vriendinnen regelmatig naar Pierre of ben ik aan het quality timen met mijn huisgenootje Esmee. More about my lifestyle

Ik denk dat jullie vast wel hebben gezien dat de layout van Sanne Doo is veranderd, right? Ik ben met een proces bezig dat het wordt ‘overgenomen’ door een professioneel bedrijf, maar tot die tijd doe ik het zelf nog wel. Nu ik bijna afgestudeerd ben en ga beginnen aan mijn master in deeltijd en daarnaast werken, vond ik het ook tijd voor een nieuwe stap. Ik wil ook meer business outfits, sollicitatie-angst, twintigers dilemma’s enzovoort met jullie gaan delen. Ik ben een ten slotte bijna afgestudeerde business fashion student, haha. Nee anyway, ik vind het gewoon leuk om naast wat ik al doe, mijn blog wat breder te trekken. Net wat meer mee te nemen van mijn ‘angst voor een grote-mensen-baan-angst, zoiets, haha. Een dag in Rotterdam met Sanne, geeft een soort van een kijkje in mijn leven en de lifestyle eromheen. Hope you guys like it

7:30 vrijdag 13 oktober 

Morning! Ik kan niet echt uitslapen dus vroeg wakker ben ik altijd wel, zeker gezien het feit ik in mijn kamer geen zonverduisteringsgordijn heb. Deze dag komt het goed uit omdat ik voor, in dit geval mijn blog, wat deadlines heb. Na mijn favoriete ontbijtje (havermout met rozijntjes en cappuccino) ga ik geregeld smoothies drinken in de stad. Deze dag ging ik eerst naar Hellevoetsluis om daar foto’s te maken voor het eerste deel van de shoot. 

11.00 uur

We maken een aantal foto’s in de haven van Hellevoetsluis voor Richmond & Finch. Behind de scenes: het waaide deze dag nogal hard en de wind is niet echt mijn ding dus op zo’n moment heeft mijn moeder redelijk wat te voortduren met mij als model, haha. Na de foto’s is het tijd voor de lunch en dan vertrekken we naar Rotterdam voor deel 2 van de foto’s. 

Richmond & Finch is mijn favoriete merk als het aankomt op cases voor je iPhone (smartphone). Dit najaar hebben zij iets onwijs tofs geïntroduceerd, namelijk de 360 graden ‘drop protection’. De 360 graden ‘drop protection’ houdt simpelweg in dat er een extra bumperrandje om je smartphone zit waardoor hij voor vallen en stoten wat meer wordt beschermd. Voor een wildebras met een overvolle agenda zoals ik is dat heel chill. Uiteraard is naast de ‘drop protection’ ook het uiterlijk zoals we gewend zijn van Richmond & Finch weer lovely. Mijn favoriete case is te zien op de foto: de Tiger & Dragon. Middels deze link te bestellen. 

Anyway, tijd voor deel twee van de shoot. Na een snelle lunch naar de andere fotolocatie snellen om daar nog wat foto’s te maken voordat ik mijn andere afspraken heb. Een toffe straat alleen een nadeel dat de coffeeshop om de hoek zit waardoor je nogal wat bekijks en stilstaand verkeer hebt tijdens het maken van de foto’s. 

18:03 uur 

Na het nemen van de foto’s in meerdere fases, is het tijd voor een meeting in Pierre. Dit Fransachtige plekje in Rotterdam, mijn straat om precies te zijn, is een van de plekjes waar ik regelmatig kom. Ik houd van de sfeer van deze plek, de mensen, het eten en de wijn (ik geniet enorm van het leven, wijnen met familie en vriendinnen, lekker eten. Ik ben wel echt een levensgenieter). Regelmatig lunch of diner ik er, of drink er gezellig wijntjes met vriendinnen. Dit keer koos ik voor de Prosecco. De avond sloot ik af met een wijnavondje met vriendinnen in Kralingen. 

Dit is een kijkje achter de schermen in een van de dagen dat ik met mijn blog bezig ben. In dit geval is dit voor een samenwerking met Richmond & Finch. De gehele freedom autumn collectie van Richmond & Finch heeft de 360 graden ‘drop protection’ waardoor je jouw baby kan beschermen tegen het vallen en stoten in het drukke, dagelijks leven. Met de unieke code ‘FRDM20’ krijg je 20% korting op de website. Bestel snel jouw nieuwe, fashionable case! Hieronder een korte demonstratie van de ‘drop protection’. 

 

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Richmond & Finch. Dit betekent dat ik de cases van hen heb gekregen ter samenwerking met het merk.

Let me know of jullie dit soort artikelen leuk vinden. Het is een klein voorproefje. 

 

XOXO

 

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl