Search here...
0
TOP
Outfits

Sweater Josh V met leren regenlaarsjes

Eindelijk had ik afgelopen zondag weer een keer tijd om outfitfoto’s te maken. Ik heb dat echt laten verslonzen door alle drukte, maar heb nu de tijd om dat weer op te pakken. Op de foto’s laat ik jullie mijn nieuwe sweater van Josh V zien, gecombineerd met een een zwarte broek en leren regenlaarsjes.

Ik vind dit zelf een Classy, maar toch ook shiny uitstraling hebben. Het is een vrij simpele outfit, maar toch ook deels opvallend door de leren regenlaarsjes en de sweater, die de aandacht naar zich toe trekken. Dit is ook een van mijn favoriete outfits. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! (En jullie kunnen gelijk mijn nieuwe “honingkleur-look” bewonderen, hihi)

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,
Sanne

 

 

 

«

»

10 COMMENTS

 • Yvett

  Die trui is echt leuk 😀

 • Kimberly

  Ik vind die trui echt ontzettend leuk zeg! Je hebt m leuk gecombineerd 😀

  • Sanne.
   AUTHOR

   Dank je! “)

 • Elke

  Die trui is zo mooi! Ook tof gecombineerd!

 • Saskia

  Je trui vind ik echt onwijs gaaf!

 • Simone

  Ik vind je trui ook geweldig! 😀 XX

 • Jessica

  Mooie combinatie, leuke outfit! Ik heb weer een hoop inspiratie opgedaan.

  • Sanne.
   AUTHOR

   Leuk!

 • Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your site?

  My blog is in the very same area of interest as yours and
  my visitors would genuinely benefit from some of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you. Regards!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl