0
Ininterior

Bring style to your student room | Desenio

Alweer een half jaar woon ik in Rotterdam, middenin het centrum (hiervoor heb ik 2,5 jaar in Doorn gewoond). Nog steeds ben ik blij met mijn plekje daar en heb ik het gezellig met mijn huisgenootjes. Alleen het stijlen van mijn kamer was echt een issue. Herkennen jullie dat? Dat je iets in je hoofd hebt maar het lastig is precies dat in de praktijk uit te werken? Dat was in ieder geval mijn issue. Een half jaar ben ik aan het schuiven geweest met kasten, mijn bureau en bedbank. In de zomer kwam ik op het idee om een van de kasten eruit te halen en mijn bedbank een kwartslag te draaien om meer ruimte te creëren. Beste idee ooit, haha! In samenwerking met Desenio heb ik mijn interieur accessoires voor aan de muur mogen uitkiezen. Zo blij mee! Kijken jullie mee met met mijn nieuwe inrichting?

Mijn nieuwe inrichting, gestyled by Desenio 

Zelf vind ik het onwijs lastig om iets tofs van een studentenkamer te maken. Gewoon omdat het allemaal wat kleiner is en je vaak blijft twijfelen over de inrichting, het interieur en ook de stijl van je kamer. Ik heb dan ook veel op Pinterest gekeken ter inspiratie wat nou bij mij als persoon past en wat ik met mijn kamer wil. Na een half jaar schuiven en slepen, ik kreeg geregeld van mensen te horen ‘San ben je nu weer met je kamer bezig? Ja, dat klopt.’, komt het steeds meer in de buurt van mijn stijl.

Ik ben met de lijsten en posters voor aan mijn muur dan ook onwijs blij! In samenwerking met Desenio heb ik posters mogen uitkiezen voor aan mijn muur. Uiteindelijk heb ik deze posters gekozen omdat dit het dichts in de buurt komt van mijn stijl en goed bij mijn kamer past. Lekker licht en classy, the way I like it!

Aan mijn muur (de muur waar ook mijn ingebouwde kledingkast zit) heb ik gekozen voor drie plankjes aan de muur voor mijn posters en deze dan zo te stijlen in combinatie met wat eyecatchers. Vooral de Fashion lips en de pug zijn wel echt mijn favoriet (middels de link te bestellen).

Fotokunst aan je muur

Ik vind dat de posters van Desenio ook echt gewoon kunst voor aan je muur. Er is zoveel variaties in de posters en stuk voor stuk zijn ze amazing! Ik vond het dan ook echt lastig om een keuze te maken tussen alle toffe posters. Naast mijn favorieten die ik hierboven al heb genoemd, heb ik nog wat favorieten.

De poster met de tekst CIAO BELLA is mijn grootste favoriet. Jullie weten inmiddels wel dat ik verliefd op Italië dus wat kan je dan beter aan je muur hebben hangen dan de poster met de tekst ‘Ciao Bella’? Deze poster heb ik dan ook in het formaat 50X70 cm besteld. In mijn foto zie je als weerkaatsing mijn straat. Ik heb het bewust zo gelaten omdat ik deze weerkaatsing mooi vind en vind passen bij het totaalplaatje.

Ook de poster van de wereldkaart is een van mijn favorieten. Ik ben een travel addicted en ik vind deze daar mooi bij aansluiten. De positie schuin achter mijn koffieapparaat vind ik passend bij de poster van de wereldkaart (wanderful world).

Dit artikel is in samenwerking met Desenio tot stand gekomen. Dat betekent dat ik de producten heb gekregen van Desenio. Uiteraard heb ik voor jullie ook een toffe actie. Door gebruik te maken van de unieke code SANNEDOO krijg je 25% korting op posters. LET OP: De code is geldig van 3 oktober t/m 5 oktober en niet op bruikbaar op ‘handpicked-/collaboration posters of lijsten. Kijk voor meer inspiratie op de website of Instagram (@desenio) van Desenio.

For the not-Duchies: The unique code “SANNEDOO” gives 25% off posters, between 3rd-5th of October* Follow @desenio for more inspiration! *The code is not valid on handpicked-/collaboration posters or frames”

XOXO

0
0

You may also like

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Travel Diary roadtrippen Sardinië

Sluiten