0
InOutfits

Gonna miss the summer

Wat was het een heerlijke zomer! In de zomermaanden zelf heb ik Praag bezocht met een vriendinnetje en ben ik gaan roadtrippen door Sardinië.  April en mei was ik al naar Catania en Napels geweest (ik weet het, best erg, maar ik reis nu eenmaal graag haha). Nu is het alweer tegen eind september aan en moeten we toch echt de zomer gedag gaan zeggen. Don’t want that…. Maaar, dit doen we niet voordat ik jullie mijn tofste foto’s van Sardinië heb laten zien en daarnaast heb ik in samenwerking met Romwe een superschattige, witte jurk ontvangen die ik een met jullie wil delen. We still keep the summer in mind

 

Deze blogpost bevat producten die ik op basis van een samenwerking heb ontvangen van Romwe. De jurk die ik draag op de foto’s kun je middels de volgende link bestellen. 

XOXO

 

0
8

You may also like

8 Comments

 • Florentine

  Me too!! Wat een super leuk jurkje is het <3

  25 september 2017 at 08:51 Reply
 • Charel

  Zo ontzettend lief<3

  26 september 2017 at 14:28 Reply
 • Kayla

  Wat een leuk jurkje!

  27 september 2017 at 13:17 Reply
 • TypischKim

  Wat een schattig jurkje, staat je goed!

  30 september 2017 at 00:22 Reply
 • Joanne

  Staat je leuk! Ik ga de zomer ook missen..

  30 september 2017 at 18:45 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Travel Diary roadtrippen Sardinië

  Sluiten