Wat was het een heerlijke zomer! In de zomermaanden zelf heb ik Praag bezocht met een vriendinnetje en ben ik gaan roadtrippen door Sardinië.  April en mei was ik al naar Catania en Napels geweest (ik weet het, best erg, maar ik reis nu eenmaal graag haha). Nu is het alweer tegen eind september aan en moeten we toch echt de zomer gedag gaan zeggen. Don’t want that…. Maaar, dit doen we niet voordat ik jullie mijn tofste foto’s van Sardinië heb laten zien en daarnaast heb ik in samenwerking met Romwe een superschattige, witte jurk ontvangen die ik een met jullie wil delen. We still keep the summer in mind

 

Deze blogpost bevat producten die ik op basis van een samenwerking heb ontvangen van Romwe. De jurk die ik draag op de foto’s kun je middels de volgende link bestellen. 

XOXO

 

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

8 Comments

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Travel Diary roadtrippen Sardinië

Sluiten