Strolling around in leopard

Strolling around in leopard

Gosh, I love Leopard! Tijd daarom voor deze (vind ik) toffe look. Mijn Leopard broek in combinatie met een witte, vrij klassieke, blouse en met mijn Fisherman hat. Ik hou ervan! Het maakt de outfit net weer even wat aparter.

Broek: (modemusthaves),
Fisherman hat: Heinrich
Accessoire: Buddha to Buddha

Oh lieverds: Ik heb een nieuwe aanpassing. Als je op het pijltje aan de linker- of rechterkant klikt dan kun je meerdere foto’s bekijken (in plaats van onder elkaar soms). Let me know wat jullie hiervan vinden bij bepaalde blogposts zoals bijvoorbeeld outfits. 

XOXO

sannedoo
Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

You May Also Like

5 Comments

 • DQ 27 augustus 2017 11:38

  God, ik hou van deze broek. Ik ben gek op panterprint maar de laatste tijd koop ik er eigenlijk zelden nog wat van. Staat je onwijs goed! Xx

 • Kayla 27 augustus 2017 12:03

  Mooie outfit! Leuke broek ook, heel tof!

 • Charel 27 augustus 2017 13:33

  Deze look is super!

 • sammie 7 september 2017 19:51

  Leuke outfit!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
15 dagen roadtrippen door Sardinië!

Sluiten