0
InOutfits

Strolling around in leopard

Gosh, I love Leopard! Tijd daarom voor deze (vind ik) toffe look. Mijn Leopard broek in combinatie met een witte, vrij klassieke, blouse en met mijn Fisherman hat. Ik hou ervan! Het maakt de outfit net weer even wat aparter.

Broek: (modemusthaves),
Fisherman hat: Heinrich
Accessoire: Buddha to Buddha

Oh lieverds: Ik heb een nieuwe aanpassing. Als je op het pijltje aan de linker- of rechterkant klikt dan kun je meerdere foto’s bekijken (in plaats van onder elkaar soms). Let me know wat jullie hiervan vinden bij bepaalde blogposts zoals bijvoorbeeld outfits. 

XOXO

0
5

You may also like

5 Comments

 • DQ

  God, ik hou van deze broek. Ik ben gek op panterprint maar de laatste tijd koop ik er eigenlijk zelden nog wat van. Staat je onwijs goed! Xx

  27 augustus 2017 at 11:38 Reply
  • sannedoo

   Ah dank je wel, superlief x

   27 augustus 2017 at 19:42 Reply
 • Kayla

  Mooie outfit! Leuke broek ook, heel tof!

  27 augustus 2017 at 12:03 Reply
 • Charel

  Deze look is super!

  27 augustus 2017 at 13:33 Reply
 • sammie

  Leuke outfit!

  7 september 2017 at 19:51 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  15 dagen roadtrippen door Sardinië!

  Sluiten