Strolling around in leopard

Gosh, I love Leopard! Tijd daarom voor deze (vind ik) toffe look. Mijn Leopard broek in combinatie met een witte, vrij klassieke, blouse en met mijn Fisherman hat. Ik hou ervan! Het maakt de outfit net weer even wat aparter.

Broek: (modemusthaves),
Fisherman hat: Heinrich
Accessoire: Buddha to Buddha

Oh lieverds: Ik heb een nieuwe aanpassing. Als je op het pijltje aan de linker- of rechterkant klikt dan kun je meerdere foto’s bekijken (in plaats van onder elkaar soms). Let me know wat jullie hiervan vinden bij bepaalde blogposts zoals bijvoorbeeld outfits. 

XOXO

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

Previous Post
Next Post

5 Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
15 dagen roadtrippen door Sardinië!

Sluiten