T-shirt: Yeez Louise (OU. Boutique Stories),
Rok: Nikkie,
Zonnebril: Marc Jacobs
Schoenen: Adidas

Voor in Praag had ik van tevoren al een paar outfitsetjes klaargelegd en een van deze setjes was toch wel mijn favoriet in Praag. Het is een zomerse outfit, heeft een speelse en toch classy en modieuze uitstraling en het zit erg lekker. Herkennen jullie dat, dat je meer setjes/kleding meeneemt dan je uiteindelijk draagt? Haha. Toch vind ik het altijd wel een fijn idee om meer bij te hebben om te kunnen wisselen in waar ik die dag zin in heb. Anyway, hier dan mijn favoriete lookje.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,
Sanne.

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Travel Diary Praag

Sluiten