Search here...
0
TOP
Travel

Summer plans and trips

Yeah het is weer zomer! Bijna klaar met studie, bijna afgestudeerd zelfs. ZO APART! Aankomende donderdag heb ik mijn verdediging van mijn scriptie en dan eind augustus nog een tentamen herkansen en dan ben ik gewoon afgestuurd, en heb ik mijn BBA Fashion Business. Klinkt nog best ongeloofwaardig of zoiets, haha. Anyway, ik heb alvast wat plannen voor de zomer gemaakt. Naast de trips zelf, vind ik het plannen en alles uitzoeken ervoor bijna net zo leuk! Mijn zomerplannen? Lees maar mee.

Praag

Deze zomer ga ik naar Praag, Kroatië en waarschijnlijk Italië. De eerste trip die ik ga maken is naar Praag. 26 juli ga ik met een vriendin vier dagen citytrippen in Praag. Ik ben er ooit wel is een keertje geweest maar dat is al meer dan tien jaar geleden en ik hoor van iedereen dat het een sprookjesachtige stad is. Tijd om te verkennen dus! Ik verblijf in Praag weer in een Hostel, Czech Inn Hostel Prague. Hij ziet er op de foto’s heel gaaf uit met ook een ondergrondse bar, live muziek en echt middenin het oude gedeelte van Praag. Ook vlakbij de mooie parken, musea’s en andere bezienswaardigheden. Ik ben benieuwd en heb er zin in. Het is trouwens ook nog voor mijn verjaardag van een vriendinnetje.

Kroatië 

De tweede trip die gepland staat (nouja bijna gepland dan) is Kroatië. Het is nog niet 100% zeker waar we in Kroatië precies naartoe gaan, maar in ieder geval het stukje wat dicht tegen de laars van Italië aan ligt. Waarschijnlijk zal dit Trogir worden met Split (27 km) op afstand. Kroatië moet een wat meer relaxte week worden. Wel in de buurt van een gezellig dorpje of op afstand van een stad om een keer een dagje wat cultuur te snuiven. Afgelopen weken –maanden eerder– waren zo ongelooflijk druk zonder bijna een dag ontspanning, dat ik best wel even de behoefte heb om gewoon bijna alleen maar aan het strand te liggen. Ik ga het in ieder geval proberen, hehe. In augustus ga ik naar Kroatië. 

Afgelopen weken –maanden eerder– waren zo ongelooflijk druk zonder bijna een dag ontspanning, dat ik best wel even de behoefte heb om gewoon bijna alleen maar aan het strand te liggen.

Verder ga ik waarschijnlijk nog naar Bologna met een vriendin. Dit is een trip in samenwerking met het Dopa hostel. Wat de verdere planning voor in Praag en Kroatië is weet ik nog niet, maar dat komt zeker nog! 

Wat zijn jullie zomerplannen?

Liefs,
Sanne.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl