0
InLifestyle

Richmond & Finch | Fashion into cases

Oké. Ik moet het toch eerlijk toegeven, i guess. Ik heb een social media- en bloggersverslaving. Whut?! Yep, dat dus. Mijn blog is mijn eigen stukje op het internet waar ik gelukkig van word. Ik vind het contact met mijn volgers leuk, het maken van foto’s en het delen van leuke, inspirerende outfits. Gotta love it! Maar, voor het maken van die toffe foto’s in de meest schattige straatjes van Italië, voor het altijd bij de hand houden van je iPhone wanneer je weer een nieuwe avontuur aangaat, wil ik wel een iPhone in mijn hand hebben die goed gestyled is. Met de juiste case! Dankzij Richmond & Finch heb ik nu altijd een toffe, perfect gestylde iPhone in de aanslag.

Richmond & Finch 

Richmond & Finch is een Zweeds merk op het gebied van telefooncases. Zij staan erom bekend om cases op de markt te brengen die een bepaalde modieuze lifestyle naar voren brengt. Een filosofie die anders is dan al die andere filosofieën achter de merken die cases op de markt brengen. Elk seizoen komen ze met andere stijlen om zo goed in te kunnen spelen op het seizoen. Ze spreken op deze manier een niche markt aan, ze spreken mensen aan die gevoelig zijn voor mode, stijl en net even wat uniekers willen. En ik vind dat ze dit bijzonder goed doen.

Zo’n twee weken geleden kreeg een pakketje van Richmond & Finch thuisgestuurd en in dit artikel laat ik jullie de lifestyle hierachter zien en meteen mijn twee favoriete cases van hen. De eerste is de Sharkskin Stripes en de tweede is de Lipstick Red Satin. In dit artikel show ik jullie de Sharkskin Stripes en in het volgende artikel laat ik jullie de Lipstick Red zien.

Sharkskin Stripes

De Sharkskin Stripes was eigenlijk meteen al mijn favoriet. Ik ben namelijk ontzettend fan van streepjes en ik houd heel erg van die stijl van de streepjes. Ik vind het een beetje een Parisienne look uitstralen en ik houd van die look! Het is een klassieke maar toch ook modieuze case. Naast dat ik hem als accessoire voor mijn telefoon lovely vind, matcht hij ook erg goed bij mijn outfits. Ik kan in stijl de deur uit, klaar voor een nieuwe dag en avontuur. En wat ik zelf ook heel erg ervaar bij de cases van Richmond & Finch in het algemeen, is dat het jouw persoonlijke stijl erg goed naar voren brengt. Dat is wat ik (als blogger ook) belangrijk vind.

Uiteraard heb ik ook voor jullie een leuke actie! Wil je ook zo’n toffe case die aansluit bij jouw lifestyle? Bestel hem dan snel met de unieke code sannedo020 en krijg 20% korting. 

 

Liefs,
Sanne

 

Deze blogpost bevat artikelen die ik ter sponsoring heb ontvangen.

0
1

You may also like

1 Comment

 • Emilie

  Die met de streepjes is alvast mooi! xx

  7 juli 2017 at 10:39 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Ice Tea on te go met de natuurlijke detox thee van Tastea

  Sluiten