Search here...
0
TOP
Lifestyle

Ice Tea on te go met de natuurlijke detox thee van Tastea

Echt! Er gaat denk ik geen dag voorbij dat ik óf geen haast heb óf dat ik is op tijd de deur uit ga. Ik heb dan ook nooit tijd om voordat ik naar een afspraak ga of op tijd naar studie of werk moet, ik nog koffie of iets anders kan halen. I’m always in a rush haha! Gelukkig heb ik sinds kort mijn Tastea beker to-go. Naast dat ik geen koffie of iets anders meer onderweg hoef te halen ben ik nog supergezond bezig ook. Two goals in one

Tastea | 100% natuurlijke detox thee 

Het vast heel herkenbaar, right? Al die drukte in ons dagelijks leven. Ik ben naar mijn idee altijd aan het rennen en vliegen van studie of werk naar afspraken. Vaak doe ik dat dan met koffie in de hand. Nu kan ik mijn koffieverslaving (gosh ik drink soms té veel koffie) combineren met mijn natuurlijke detox thee die ik ontving van Tastea. Tastea is een 100% natuurlijke detox thee en de start voor een fitter en gezonder, druk leventje. Of je nu thuis op de bank zit of van afspraak naar afspraak aan het rennen bent, neem de thee met je mee! Normaal gesproken drink ik veel koffie, maar ik ben blij dat ik dit nu kan afwisselen met deze thee.

Tastea Green Dream

Zelf heb ik gekozen voor de groene (ijs) thee variant. Als ik thee drink dan drink ik eigenlijk altijd wel groene thee. Daarnaast houd ik best wel van groene ijsthee. Deze variant kan ik drinken als ijsthee waardoor het de gezondere versie is en nog lekker ook! Ik heb de Green Dream Ice Tea. Het is een frisse ijsthee en hij bestaat onder andere uit passievruchten waardoor je meteen in de zomerse sferen terechtkomt. Naast dat ‘ie erg goed smaakt, helpt deze thee ook je stofwisseling te versterken en meer energie te verbranden. Hierdoor worden de afvalstoffen in je lichaam verminderd en dit geldt ook voor stressvermindering en het kan zelfs helpen tegen de misselijkheid. Bereid de thee warm en laat hem vervolgens afkoelen. Giet hem daarna in de beker en voeg eventueel wat ijsklontjes toe. Waar deze thee nog meer goed voor is?

  • Het ondersteunt bij je stofwisseling en de spijsvertering
  • De thee geeft je een vitamineboost (altijd fijn tijdens drukke tijden)
  • Energieboost
  • Verminderen van verscheidene maagproblemen

Productreview 

Precies op het moment dat ik het pakketje ontving van Tastea had ik een onwijs drukke tijd: ik had een scriptie deadline (dat was vandaag en hij is ingeleverd, jeeeej), zondag was mijn moeder jarig en zaterdag moest ik nog wat andere dingen doen. Ik probeerde de thee dan ook uit gedurende de drukke periode en hij beviel me goed. Naast dat ik hem erg lekker vind smaken merkte ik ook dat hierdoor onbewust minder koffie dronk. De thee verving mijn drang naar koffie redelijk. En zeker voor on the go is he heel fijn om hem mee te nemen. Ja, ik ben erg tevreden over de thee en ik vind ‘m lekker! 

Wil je de thee ook bestellen en kijken welke varianten ze nog meer hebben (ze hebben best veel keus)? klik dan op deze link en bestel jouw favoriete, gezondere thee-variant. Bestel de thee voor 16 juli en maak gebruik van 10% korting met de unieke code sannedoo

 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 

Liefs,
Sanne

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl