0
InOutfits

Say hi to Amsterdam and the dress

Streepjes zijn altijd in. Of het nu zwart, blauw of wit is. I adore it! Dit keer combineer ik deze jurk van Karen Millen met mijn witte Adidas Stan Smit sneakers. Ik denk dat ik inmiddels al bijna weer nieuwe Adidas sneakers nodig heb, maar never mind (draag geloof ik niets anders, oops).ย 

Jurk: Karen Millen,
Sneakers: Stan Smit,
zonnebril: Marc Jacobs

Liefs,
Sanne

 

 

0
3

You may also like

3 Comments

 • Merel

  Wat een super leuk jurkje! Ik ben dol op streepjes!

  29 juni 2017 at 14:06 Reply
 • Kayla

  Wat een onwijs leuk jurkje!

  1 juli 2017 at 11:21 Reply
 • TypischKim

  Wat een hartstikke leuk jurkje! Wat een mooie foto’s zijn het ook trouwens!

  6 juli 2017 at 14:56 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Persoonlijk gegraveerde sieraden met names4ever.nl

  Sluiten