Say hi to Amsterdam and the dress

Say hi to Amsterdam and the dress

Streepjes zijn altijd in. Of het nu zwart, blauw of wit is. I adore it! Dit keer combineer ik deze jurk van Karen Millen met mijn witte Adidas Stan Smit sneakers. Ik denk dat ik inmiddels al bijna weer nieuwe Adidas sneakers nodig heb, maar never mind (draag geloof ik niets anders, oops). 

Jurk: Karen Millen,
Sneakers: Stan Smit,
zonnebril: Marc Jacobs

Liefs,
Sanne

 

 

sannedoo
Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

You May Also Like

3 Comments

  • Merel 29 juni 2017 14:06

    Wat een super leuk jurkje! Ik ben dol op streepjes!

  • Kayla 1 juli 2017 11:21

    Wat een onwijs leuk jurkje!

  • TypischKim 6 juli 2017 14:56

    Wat een hartstikke leuk jurkje! Wat een mooie foto’s zijn het ook trouwens!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Persoonlijk gegraveerde sieraden met names4ever.nl

Sluiten