Say hi to Amsterdam and the dress

Streepjes zijn altijd in. Of het nu zwart, blauw of wit is. I adore it! Dit keer combineer ik deze jurk van Karen Millen met mijn witte Adidas Stan Smit sneakers. Ik denk dat ik inmiddels al bijna weer nieuwe Adidas sneakers nodig heb, maar never mind (draag geloof ik niets anders, oops). 

Jurk: Karen Millen,
Sneakers: Stan Smit,
zonnebril: Marc Jacobs

Liefs,
Sanne

 

 

sannedoo

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  Merel

  29 juni 2017

  Wat een super leuk jurkje! Ik ben dol op streepjes!

 2. Beantwoorden

  Kayla

  1 juli 2017

  Wat een onwijs leuk jurkje!

 3. Beantwoorden

  TypischKim

  6 juli 2017

  Wat een hartstikke leuk jurkje! Wat een mooie foto’s zijn het ook trouwens!

LEAVE A COMMENT

Lees vorig bericht:
Sluiten