Search here...
0
TOP
Hotspots

Buy a coffee and get a slice of cake for free | House of Tribes Cafe

Okay guys! Ik heb jullie een leuke actie in samenwerking met House of Tribes beloofd en hier is hij dan: buy a coffee and get a slice of cake for free! House of Tribes Cafe is een ontzettend leuke hotspot (valt onder Jones Brothers Coffee) en is gevestigd in Den Haag. Een week geleden heb ik hier een heerlijk ontbijtje gekregen en een koffieproeverij. Willen jullie de delicious koffie en de lekkernijen daar ook uitproberen? Doe dit dan op 1 juli aanstaande, op een zaterdag.

Wanneer je op 1 juli House of Tribes Cafe bezoekt, krijg er gratis een stuk taart bij! En geloof me, deze taarten zijn huisgemaakt en die móet je echt proberen, gotta love them. Wel moet je onderstaande foto aan de staff laten zien, wil je er een gratis stuk taart bij krijgen. En onthoud goed: deze actie is enkel geldig op 1 juli aanstaande (heel de dag) en wanneer je de foto aan de staff laat zien. 

Mocht je het adres niet weten, op het onderstaande adres kun je House of Tribes vinden. Kom je met de trein/ov? Het is de Turfmarkt aflopen en dan zit ‘ie aan je linkerhand.

House of Tribes Cafe
Turfmarkt 28
2511 CA Den Haag

 

Houd ook mijn Instagram (Sannedoonl) goed in de gaten Enjoy the free cake guys!

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl