0
InMy life

Persoonlijk gegraveerde sieraden met names4ever.nl

Gotta love sieraden! Ik schaf regelmatig nieuwe sieraden aan en ik wil dan ook alles op elkaar laten afstemmen. Ik denk dat inmiddels ook mijn kast bij mijn ouders redelijk vol is met verschillende ringen, kettingen en armbanden (wel netjes in doosjes, hehe). Ook in mijn kamer in Rotterdam heb ik inmiddels de nodige sieraden meegesleept. Maar, er is natuurlijk niksย zo persoonlijk als persoonlijk gegraveerde sieraden. In samenwerking met Names4ever heb ik een persoonlijke ring uitgezocht met mijn naam (en meteen de naam van mijn blog) en het jaar dat ik gestart ben met Sanne Doo. Op deze manier kan ik de herinnering altijd mooi bewaren en/of met me meedragen.

Names4ever

Names4ever biedt allerlei gepersonaliseerde sieraden aan. Zij maken speciaal voor jou de gravering die jij graag wilt. Dit kan je naam zijn of een persoonlijke boodschap. Naast dat je kiest voor een persoonlijke boodschap of naam, kun je er ook zelf een passend lettertype bij zoeken! Ze hebben naamkettingen, vriendschapsarmbandjes, ringen, mama sieraden enzovoort op de webshop die ze voor jou met een persoonlijke boodschap of je naam kunnen graveren.

Nadat zij mij een mailtje hadden gestuurd ben ik meteen gaan kijken op de website en ze hebben ongelooflijk veel keus! Ik ben zelf best wel een ringen-meisje en daarom spraken deze mij uiteindelijk het meest aan. En dan is erย natuurlijker niets leuker dan een ring laten personaliseren. Maar ook de mama sieraden, armbandjes en andere kettingen zien er erg tof uit! Zeker wanneer de sieraden persoonlijk gekenmerkt worden met jouw naam of een andere tekst maakt het natuurlijk nog leuker.

De webshop zelf vind ik erg overzichtelijk. Je kunt heel makkelijk op onderwerp zoeken, de thema’s qua sieraden zijn overzichtelijk ingedeeld in kaders en ook aan de linkerkant kun je precies aanklikken wat je wil zien.

Review product

Met de ring ben ik erg tevreden. Ik heb gekozen voor de zilveren ring met naam van Names4ever. Het is een vlakke zilveren ring die erg opvallend is, maar toch ook weer rustig. Zeker wanneer er een persoonlijke gravering opkomt vind ik het wel belangrijk dat de ring zelf mooi rustig en klassiek is zodat de boodschap goed zichtbaar is.

Ik ben in ieder geval erg blij met de ring. Nu heb ik mijn blog en naam als gravering op een ring zodat het altijd als herinnering bij je blijft.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Liefs,
Sanne

0
0

You may also like

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Buy a coffee and get a slice of cake for free | House of Tribes Cafe

Sluiten