Weten jullie waar ik verslaafd aan ben? Aan ijs. Italiaans ijs. Ik houd niet echt van zoetigheid maar voor ijs mag je mij wel wakker maken. Dat is dan ook meteen weer een van de redenen waarom ik zo gek ben op de zomer, alleen maar ijsjes eten, hihi. Oké en natuurlijk ook de zon, bikini’s, cocktailtje (of Aperol) in de hand en lekker genieten. En foto’s maken. Het liefst heel de dag. Gosh, mag ik alweer naar Italië? Haha. Wat mijn favoriete ijssmaken zijn? En wat mijn favoriete ijswinkel is?

Favorite ice creams 

  • Pistache 
  • Pure chocolade 
  • Echte vanille 

En hier blijft het bij. Ik ben ijsverslaafd maar dan eigenlijk alleen aan deze drie smaken. Soms probeer ik wel is een andere uit, maar eigenlijk kom ik altijd weer terug bij deze drie toppers. En oh my god. In Verona heb ik het vorig jaar het lekkerste pure chocolade ijsje ooit op! Nog niet eerder (en daarna ook niet) heb ik een vervanger voor deze ijszaak en dit pure chocolade ijsje kunnen vinden. Ik heb er nu alweer zin in, hehe. 

Favorite ice cream shop 

In Rotterdam aan de Meent, De Ijssalon, haal ik áltijd mijn pistache ijsje. Soms wissel ik hem af met vanille, maar bijna altijd kies ik voor pistache. Deze is namelijk echt goddelijk! Het is pure pistache en hierdoor betaal je 50 cent meer. Maar echt, nothing better

 

Houden jullie van ijs? Hihi

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

2 Comments

  1. Haha is dit die ijssalon waar we vrijdag bijna zijn beland? Klinkt goed!! 🙂 Ik hou ook van ijs! X

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Door je deelname aan de Ladiesrun steun je meteen Pink Ribbon

Sluiten