Search here...
0
TOP
Sport

Door je deelname aan de Ladiesrun steun je meteen Pink Ribbon

Het is tijd voor weer een wat actievere periode! Ik merkte dat ik de laatste tijd het sporten onbewust wat meer links heb laten liggen en dat wil ik niet. Je conditie verslechterd vrij snel en tussendoor merkte ik ook dat ik af en toe minder in mijn vel zat omdat ik het sporten miste. Ik heb altijd veel gesport en ik heb het ook nodig om mij te ontspannen. Zeker de periodes dat ik het heel druk heb. En hierdoor heb ik besloten om mee te lopen met de Ladiesrun Rotterdam! Een goed startschot voor mij om mijn sporten weer wat meer op te pakken en door mij te lopen steun je Pink Ribbon. Lopen voor borstkanker vind ik daarbij een extra motivatie!

#Ladiesrun010

Ik liep dus mee met de Ladiesrun in Rotterdam. Had er al wel eerder over nagedacht, maar was het toen door alle drukte ook weer een beetje vergeten denk ik… Uiteindelijk heb ik me pas afgelopen maandag (Shame on me) ingeschreven. Ik was eerlijk gezegd ook niet goed voorbereid en had niet getraind waardoor ik het zekere voor het onzekere nam en koos voor de 5 km. Door de wat latere inschrijving had ik ook niet mijn naam op mijn startnummer maar anyway, niet het belangrijkste.

De sfeer rondom de Ladiesrun was  erg leuk. Er was muziek, standjes voor Pink Ribbon etc. en een warming-up voordat de wedstrijd van start ging. De warming-up was ook leuk georganiseerd en maakte de sfeer op het terrein leuker. Daarnaast werd er ook gesproken over Pink Ribbon en de opbrengst. Voordat we van start gingen was er al een bedrag van 41.124 euro opgehaald.  Super! De start was ook heel tof gedaan met muziek en er vlogen ballon-donuts over het parcour. Nadat we eenmaal gestart waren,  stond er om de zoveel kilometer een muziekstand (afwisselen van een DJ tot een bandje) langs de kant, stond het vol met toeschouwers en ook werd er veel water uitgedeeld. Het was natuurlijk best een warme dag om te lopen. Maaaar het ging wel gewoon lekker. Zeker het laatste stuk, de laatste vijfhonderd meter vooral, werd ik bloedfanatiek en wilde ik op tijd finishen.

Al met al ben ik heel blij dat ik me ingeschreven heb, dat ik heb meegelopen, ik had een prima tijd, maar waar ik voor mezelf vooral achter ben gekomen is dat ik weer meer wil gaan sporten. En ook gezonder leven. Ik zeg niet dat ik ongezond leef, maar af en toe wat meer opletten en gewoon lekker fanatiek blijven sporten vind ik toch wel fijn. Om deze reden (en hier komt de clue) heb ik me vanavond meteen ingeschreven voor de NN Den Haag Urban Trail. Dit is een loop van 10 km en hierbij loop je door heel de stad, maar ook door het theater, station, trappen op etc. Dit maakt het wel een grappig ervaring ook. Dat wordt even de komende drie weken trainen jongens! Deze week start ik met 3x in de week 30 minuten hardlopen. We gaan ervoor!

Maaaar het ging wel gewoon lekker. Zeker het laatste stuk, de laatste vijfhonderd meter, werd ik bloedfanatiek en wilde ik op tijd finishen.

Liefs,
Sanne

«

»

1 COMMENT

  • Simone

    Goed bezig!! Trots op je! 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl