Een van mijn favoriete outfits die droeg is de outfit van de eerste dag, meteen ook mijn reisdag. De tips uit het boek Wanderlust van Anne heb ik uiteraard meegenomen en ik droeg mijn little black dress (echt, ik denk dat iedereen zo’n jurkje in de kast moet hebben hangen. Je kunt het op veel momenten aantrekken en er meteen goed uitzien) met een witte blouse onder het jurkje. Dit voor net een wat apartere uitstraling. Daaronder droeg ik mijn bikerboots van G-star. 

Zwart jurkje: Juffrouw Jansen 
Witte blouse: Dr. Denim Jeansmakers  

Bikerboots: G-Star

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

3 Comments

  1. Wat zie je er onwijs gaaf uit! Ik wil ook graag een X naar Napels. Misschien wel deze zomer<3
    Liefs! 🙂

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Sanne on the road | Napels deel 1

Sluiten