Search here...
0
TOP
Naples Sanne on the road

Oh, hi there Naples

I’m back! Er was even wat afwezigheid op Sanne Doo, maar vanaf nu is de stilte weer voorbij. De afgelopen weken waren best wel even hectisch vanwege scriptie, stage, reizen enzovoort en dan merk je gewoon dat je wat minder energie hebt. En daarnaast ben ik ook meer dan twee weken ziek geweest. Geen idee waarom het zo lang duurde, maar ik werd er gek van.. Twee weken hoesten, snotverkouden, hoofdpijn. Nu gaat het gelukkig weer de goede kant op al is het nog niet helemaal over. Ik denk gewoon iets te druk gehad en geen tijd nemen om uit te rusten. En ik ben daarnaast achter de schermen bezig met wat aanpassingen rondom de layout. Wil hem wat meer zomers hebben. Welcome to my life, hehe! 

Anyway, ik was vorig weekend dus ook in Italië, Napels, en het was heerlijk! Napels is echt best wel een armoedige, vieze stad en de mensen hebben daar niet veel. Ook heb je in Napels heel erg te maken met de maffia, babygangsters et cetera en dit merk je wel op de straten (brommers, tattoos). Ondanks de overvolle vuilnisbakken, overval vuil op straat, veel bedelaars, zwervers (zelfs kinderen en dat raakt mij best wel) heeft Napels wel wat. It touched me! Ze zeggen ook ‘eerst Napels zien en dan sterven’ en ik ben het ermee eens. Waarom? Daarvoor moet je echt zelf Napels gezien hebben. Natuurlijk heb ik wel foto’s voor jullie gemaakt (had mijn nieuwe systeemcamera bij me, thank god). Ik ben trouwens ook nog een dagje naar Procida geweest. Dit is een klein vissersdorpje een klein uurtje van Napels vandaan en ik vind het daar GEWELDIG! De rust, de mensen, het eiland, de gekleurde huisjes en de mini straatjes. Het heeft wat! De drukte die Napels kent, zo kent Procida de heerlijke rust van het eiland. Ik ga hier zeker terug voor een week heerlijk niets doen en genieten van de pure vis en de rust. Ik had ook totaal niet verwacht dat ik Procida zo mooi zou vinden.

‘Eerst Napels zien en dan sterven’

Pompeï

Procida 

Wat vinden jullie tot dusver van de stad? Binnenkort komt deel 2 online. Het zijn net wat te veel foto’s voor een artikel, hihi. Zijn jullie al in Napels geweest?

Liefs,
Sanne

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *